1.3.2011

Talvilomavisiitti Saksaan




Pidennetty viikonloppu torstaista maanantaihin tuli vietettyä Saksan maalla. Lassehan on komennuksella Baijerissa Augsburgissa ja asustelee viereisessä kylässä nimeltä Friedberg.



Reissussa tuli käytyä Münchenissä, Augsburgissa ja Friedbergissä; matkattua lentäen, junalla, metrolla, ratikalla, bussilla, taxilla ja AssShutlella (joka vei meidät kentältä väärään kaupunkiin) ja käveltyä, käveltyä, käveltyä... Lisäksi tuli juotua tuhottomasti olutta ja viiniä sekä syötyä liikaa. Ja mä uskaltauduin jopa syömään saksalaisia ruokia! Flamkuchen oli hyvää, Rotwurst... No wurstia.



Mukava reissu oli ja keväämmällä täytyy päästä vielä uudestaan näkemään, miltä kylä näyttää vihreänä. Oli siellä nytkin jo jotain keltasta ja valkosta kukkaa pintaa pukannut.



Kami vietti lomansa viihdyttäen kultsunarttuja. Se oli lähinnä pettynyt kotiinpaluusta. Tai sitten se oli vaan hyvin hyvin väsynyt. Ja se on muuten meidän perheestä ainoa, joka laihtuu lomallaan... Tämä ei siis suinkaan vihjaa siihen, ettei sitä olisi ruokittu oikein vaan, että kulutus taisi olla normaalia suurempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti