7.5.2011

Voittajafiilis!

Viime vuonna Lohjalla me munattiin ittemme ihan täysin videoilla kuului, kuinka katsojatkin kauhisteli menoa... Tänä vuonna näytettiin! Ekalta radalta nollavoitto ja toka aksaserti, tokalla radalla yksi rima alas, mutta nopein aika ja hyppäriltä nollavoitto ja hyppyserti. Ei paha ottaa kaksi sertiä samana päivänä! Seuraavat ja viimeset saadaankin vastaanottaa aikasintaa ensi keväänä. Mutta se mitä tosissaan olisin halunnut, jäi saamatta: tuplanolla. Samperin riman pudotus... Nopein aikakin kun oli, niin oltais otettu triplanollavoitto Kieli ulkona Sepäs vasta olis huikeeta!

Eka rata oli aika nappisuoritus. Jännän paikkoja oli kepit, niihin kun tultiin aika vauhdilla, niin moni koira ei vaan taipunut enää tokaan väliin. Ja lopussa keinun jälkeen rupesi rimat jännittämään, kun oli aika lyhyt väli hypyillä + takaaleikkaus ja tieto, että nolla on alla. Ykkössijalla oli kanssamme täsmälleen samalla ajalla myös yksi bortsu, onneksi se oli jo AVA, niin ei tarvinnut ruveta sertistä "tappelemaan".



Tokalla radalla rynnin alussa liikaa, oli kiire A:ta edeltävän hypyn ohi, kun moni koira törmäili siinä ohjaajaan. Ja hypyltä tuli sitten rima alas :( Keppien jälkeinen takaakierto oli alkujaan se, millä odotin riman tippuvan, se onneksi handlattiin. Ja lopussa pääsi kaarros "vähän" pitkäksi, oli löysä olo, kun tiesi, että vitonen on alla. Mutta silti nopein aika, oho!



Kolmannelle radalle asenne oli vähän, että "tällä ei ole meille mitään annettavaa". Tuplanolla on menetetty ja hyppärinollia on riittämiin. Jalka alkoi radalla tuntua raskaalta ja oma ohjaus epäilytti yhdessä kohtaa kun kaikki muut teki sen toisin. Mä en vaan sillä toisella tapaa kyennyt näkemään, että saisin Kamin oikealle hypylle, joten onneksi pysyin omassa mietinnässäni ja nollahan sieltäkin tuli. Ja vielä se voitto ja sertikin... Aika mahti päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti