20.5.2010

Raunon tehokoulutus, osa 2/2


Tiistaina oli toinen osio Raunon tehotreeniä. Rata oli kutakuinkin tämän tyyppinen, esteiden välimatkat ei vaan tunnu asettuvan kohdalleen, oisko ohjelmassa liian pitkän puomi meidän käyttämään verrattuna?



Alku oli meille vähän hankala, kun Kami oli keksinyt, että kolmosen jälkeen rata jatkuu vasemmalle ja hyppäsi helposti sinne suuntaan, jolloin en kepeille lähtenyt enää edes yrittämään. Vasta kun itse törkeästi ylikorjasin liikkumalla rajusti oikealle kakkoshypyn jälkeen, sain koirankin edes vähän oikeaan suuntaa. Poispäinkääntö kepeille ei ollut ongelma eikä ohjaajan irtaantuminen vasemmalle ja jättäytyminen taakse kepittelyn aikana. Näin ehdin itse hyvin putken päähän tekemään taas poispäinkäännöstä. Poispäinkäännöksen jälkeen piti jäädä paikalleen, kunnes koira oli oikeasti menossa A:lle, moni koira ottikin välissä hypyn 16.


Puomille meno vaati oikeasti koiralta käskyerottelua. Kami oli ekalla kerralla selvästi menossa putkeen, mutta puomi-käskyllä pysähtyi ihan putken eteen miettimään, että mitäs toi tarkoitti. Monta sekunttia se siinä könötti ja raksutus vaan kuulu päästä, kun kaveri funtsi, että mikäs olikaan puomi :D Mutta puomi löytyi! Tokalla kierroksella oli sama homma, mutta aavistuksen lyhyemmällä funtsaus-tauolla. Puomin jälkeinen kuvio meni ihan kivasti ja kun koira ampaisi putkeen, siirryttiinkin itse suoraan putken 17 suulle vastaanottamaan sitä eli A:n "alapuolelle" (siis kuvassa) ei tarvinnut mennä ollenkaan. Aika jännä idea, mitä itse en olisi hokannut, mutta toimi hyvin!


Kaiken kaikkiaan oli taas oikein mukavaa menoa, paljon parempaa kuin lauantaina. Hyvä niin! Ja jumalaton hiki tuli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti