22.6.2010

Elinan treenit


Eilen oltiin Jänesniemen Elinan aksatreeneissä Saijan ja Nipin kanssa. Kylläpäs teki hyvää vaihteeksi oikein tommonen tehotreeni!



Ja Kami kulki niin kivasti! Käännökset oli nättejä ja tuli kehuja, että on yksi parhaiten kääntyviä kelpejä :) ja rimat pysyi ratapätkässä ylhäällä, josta myös kehuja. Viimeksihän ollaan Elinan treeneissä oltu joskus talvella, jolloin Kamilla oli vielä "läpi kaikista rimoista"-vaihe. Ja niistä treeneistähän mä sainkin sysäyksen, että asialle täytyy tehdä jotain, joten oli kiva "esitellä", että homma alkaa olla kunnossa :D Radanpätkä (19 estettä) ei ollut mikään supervaikea, mutta töitä sai nättien käännöksien eteen tehdä. Muutama kohta tehtiin niistolla (2 ja 10), joita ei olekkaan kauheesti muistettu tehdä, mutta nätisti meni. Putkijarrutuskin toimi (!)


Koska itse rata saatiin muutamalla viilauksella kohtalaisen hyvään kuntoon, yritti Elina opettaa mulle yhteen kohtaan (este 4) saksalaista ja voi taivas, kun tuli taas ohjaajan kömpelyys esiin. Ei vaan täysin uusi ohjauskuvio tahtonut taipua mun liikemalliin, ei varsinkaan ajoitus... Noh, tätä voisi joskus rauhassa yksinään yrittää vielä kokeilla.


Mutta tehokkaat, hikiset, opettavaiset ja hauskat treenit oli! Tätä lisää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti