21.7.2010

Laattaa, laattaa. Ja vähän aksaa!


Viime viikolla vietettiin päivä kotiuttaen laattoja. Osa vielä jäi kauppaan odottamaan, mutta about 1500 kg tuli kotio.


Nyt on vessan seinät saaneet mustanharmaata laattaansa:



Vessan toiset kaksi seinäähän saakin valkoista laattaa ja kalusteet on musta-valkoiset.


Eteisen lattia on kanssa saanut laatoitusta. Se vaan etenee hyvin hyvin hitaasti, kun kyseinen laasti jähmettyy käyttökelvottomaksi alta aikayksikön, joten sitä pitää tehdä aina hyvin pieni annos kerrallaan... Turhauttavaa.



Takkahan sai kiveä pintaan jo pari viikkoa sitten, mutta kesken jäi, kun kaikkia tarvittavia kiviä ei oltu hiottu päistä...




Kamilla oli eilen onnenpäivä, kun se pääsi pitkästä aikaa aksaamaan! Meidän piti treenata Tainan ja Kisun kanssa, mutta kentällä sattui olemaan tiistairyhmästämme Taija, Milla ja Mia, joten loikkasin heidän porukkaan, kun heillä oli ajatus tehdä ratatreeniä karsintojen innoittamina. Tehtiin rata, jonka alku oli finaaliradasta ja loppuosa mukaelma sunnuntain hyppäristä. Tuli kokeiltua muutamia erilaisia ohjauksia, joita ei normaalisti valitsisi ja hauskaa oli!


Ekalla kierroksella sujui aika kivasti. Tein puomin älkeen persjätön, jota yleensä kammoan, koska sillon Kami saattaa karata kontaktilta, mutta nyt toimi ihan kivasti. Kepeille kaikki yrittivät sisäänmenossa poispäinkäännöstä ja kepeillä leijeröintiä, "kuten Janita karsinnoissa teki". Kamilla se toimi yllättävän helposti ja hienosti.


Toka kierros tyssäsi heti alkuun, kun mulla tuli pieni jäätyminen ja koira spurttasi kauhealla vauhdilla väärälle esteelle. Ja sama toistui x kertaa... Jos mä vähänkään pysähdyn/olen epävarma/ohjaus pätkii niin Kami lataa täysillä sinne minne nenä sattuu sillä hetkellä näyttämään. Sama ilmiö kuin Agirodun Open SM-radalla. Täytyy vaan pitää itsensä koko ajan liikkeessä ja ohjaus päällä niin menee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti