23.7.2010

Murhetta, aksa-treeniä ja sekalaisia kuvia


Kamin pennuista Vonka Vonkulainen lähti eilen koirien taivaaseen :( Niin kovin kovin murheellisinta. Surullisinta ei ole Vonkan elämän päättyminen vaan se, että Vonka ei koskaan saanut elää täyttä kelpien elämää sairautensa takia. Vonkasta olisi kuulunut tulla hieno harrastuskoira. Ja Vonkan omistajan suru on se kaikkein koskettavin osa tätä draamaa. Voimia sinne. Taas kerran sama fraasi.


Asiasta pirteämpiin. Kami pääsi tänään aamulla aksaamaan. Tein Agirodun Open SM-finaalista kohtaa, joka jäi kaivertamaan mieltä eli A-hyppy-pituus-kepit. Tein persjätön hypyn ja pituuden väliin ja johan löysi Kami oikean keppivälin joka kerta. Koko rataa tahtoo joskus vielä yrittää... Muutenkin Kami oli oikein pätevä. Tein pientä hyppykiemuraa ja Kami hyppäsi oikein nätisti (Kamiksi), kääntyi ja oma ohjauskin tuntui hyvältä. Tahtoo kokeilemaan kolmosluokkaa!


Tulipa tänään kaiveltua puhelimen muistiakin. Sieltä löytyy aina sekalaisia kuvia tilanteista, jolloin oikea kamera ei ole hollilla. Yleensä kuvat on Kamista. Tässä muutama otos, raksalta kaikki:


Raksa-kelpie huilaa milloin missäkin:



Ja tähyilee maisemia milloin missäkin:



Ja lisäksi otus makaa aina telineillä jossa ihmisetkin on, tahi makaa juuri keskellä reittiä, jossa pitäisi roudata jotain (yleensä raskasta) materiaalia. Tämän piti olla otos Kamista ja Lassesta laatoitushommissa, mutta löysä kelpie päätti juuri kuvan ottohetkellä valua alas telineiltä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti