14.8.2013

Aksailuja

Nyt on taas aksattu :)

Viime viikolla tiistaitreeneissä sekä Ledi, että varsinaisten treenien jälkeen Kami, pääsivät tekemään lyhyesti rataa ihan maxi-rimoilla. Ja hyvin vetivät. :) Kamin kepit oli älyttömän, mä en meinannut ehtiä sen ohi kepeillä, kun jätkä veti ihan pikkasen kovaa :D

Lauantaina kisattiin TSAUkkilassa, siellä kun oli meille oikein sopivasti kakkosten ja kolmosten kisoja samana päivänä. Ledi aloitti agiradalla, joka meni multa ihan söhellykseksi.... Ainakin kolmeen kohtaan tuli lennosta vaihdettua ohjauskuvio ja eihän siitä hyvä seuraa... Kepit sentään oli kivat.

Hyppärillä Ledi teki "Smart Working"-kepit eli juoksi ensiksi ohi vain... Sen lisäksi ei uponnut putkeen ja jätettiin me toiseksi viimenen hyppykin välistä... Tässä Ledin radat:



Sitten Kami. Olipas kiva päästä sen kanssa radalle ekaa kertaa sitten helmikuun. Ihana kun tietää, että jos teen näin niin koira tekee noin ja jos taas lähetän tonne niin se menee sinne... Ledistä kun ei tiedä miten ohjauksiin millonkin reagoi... Alku oli hankalan tuntuinen. Kaikki tuntuivat tekevän neloshypylle päällejuoksun, mutta se ei olisi tullut meille kuuloonkaan. Ei olisi onnistunut. Lopulta päädyin valssiin siinä ahtaassa välissä ja sehän toimi :) Radan alkuosa, se vaikea osuus, vedettiin puhtaasti, mutta sitten A:n jälkeen Kami kävikin nappaamassa yhden hypyn putken sijaan. Ja hyllyn jälkeen menikin vähän söheltämiseksi. Mutta oli meil vaan kivaa!



Eilen Kami pääsi tekemään nopeasti saman radan, kuin mitä olin ryhmäläisilleni tehnyt. Veti hyvin, onnistuttiin jopa persjätössä! Ledi pääsi Tiinan vaikeahkolle radalle ja veti ihan yllättävän hyvin! Enpä olisi uskonut, että oltaisiin siitä radasta niin kivuttomasti selvitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti