16.1.2009

Päädyt II


Nyt pääty on sitten tällainen. Ja mittojakin mukana.


Vierasmakuuhuoneen toinen ikkuna näköjään unohtu, mutta sellanen on tulossa. Ajatuksena pykellyksessä vessan takana, että saa työhuoneeseen ja makkariin molempiin sinne syvennykseen metrin leveän kaapin. Vessan ikkuna tosta sitten jää pois Otsan rypistys


Alaspäin pykellys päädystä näköjään jäi nyt pois, kun kopioin väärän pohjan mitä lähdin muuttamaan. Siinä pykellyksessä oli oikeastaan ainoana perusteena se, että olisin saanut eteiseen toisen ikkunan 90 asteen kulmaan nykyisestä. Olisi tullut valoisa eteinen! Mutta pitäisköhän sekin idea nyt sitten haudata?


Päämakuuhuoneen vaatehuone ei oikeastaan ole ihan vaatehuone, vaan pikemminkin "sisäänkäveltävä" vaatekaappi. Tässähän sitä ei näy, mutta tiedoksi.


Ja kuraeteisestä, mä uskoisin sinne mahtuvan ne "rymy" ulkoilukamppeet. Vasemmalle seinälle mahtuu 60 cm syvä kaapisto ja sitten sinne päätyyn kuivauskaappia tai jotain.  


*Edit*


Ja seuraava versio:



Nyt alkaa näyttää järjelliseltä! Ja ennen kuin kukaan ehtii ehdottaa, että vaatehuoneesta ovi makkariin, niin vastaan ei, me halutaan, että sinne ei kuljeta makkarin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti