20.10.2009

Takkaluukkuja, ilmastointiputkia, aksaa ja pentuja


Tuossahan se otsikossa jo tuli viime aikojen kuulumiset. Tontilla painitaan ilmastointiputkien parissa. Homma edistyy kyllä koko ajan, mutta ei tunnu lähestyvät valmista ollenkaan... Ja joka päivä loppuu jonkun kokonen jatkos, mutkapala tai t-kappale ja täytyy taas hakea lisää. Huoh ja voih.


Eilen pidettiin tontilta vapaapäivä ja lähdettiin kyselemään hintaa himoitsemalleni takkaluukulle. Joka rautakaupassa oli vain Puulämmön luukkuja ja sieltä löytyy kyllä haluamani väri ja koko, mutta hinta vaihteli 720-930 euron välillä Yllättynyt Kohtalaisen suolainen hinta siis, varsinkin kun luukkuja tulee meidän takkaan kaksi. Meinasi jo iskeä epätoivo, kunnes kotona vielä meilasin takkaluukkuvalmistaja Tapani Puosille ja häneltä löytyi vastaava luukku, oikean värisenä (kromi) sekä kokoisena (550x410mm) ja hinta 480 €. Tänään kävin jo luukut kera tuhka- ja nuohousluukkujen hakemassakin matkalla agilityhallille. Torstaina tulee takan tiilet ja laastit ym. ja perjantaina alkaa muuraus Nauru


Eilen illalla matkattiin vielä Paimioon läästimään Ansan ja Kamin pentuja, ikää kavereilla siis yksi viikko. Aavistuksen Ansa oli hermostuneen oloinen, kun pentuja häneltä varasteltiin, muttei sentään ottanut hernettä nenään. Suloisia pulleroita olivat. Ja Kamimainen etujalan ojennuskin natsityyliin löytyi jo yhdeltä! Saas nähdä vaan mimmoset korvat niille kasvaa... Isällä kun on korvia tähän malliin:


mutta isoisä-Pinkolla puolestaan tällaiset::


niin lopputulos voi varmaan olla ihan mitä vaan... Silmänisku


Tänään kävin Kamin kanssa päivällä vähän aksaamassakin. Aamulla mentiin tontille niiden samperin putkien pariin, mutta Lassen pitikin lähteä kotiin muutamaksi tunniksi hommiin, niin mä kävin sitten aksaamassa ja sen jälkeen palattiin yhdessä tontille. Otin vähän kontaktitreeniä, keinukin sujui taas hyvin, ja keppien itsenäistä suorittamista niin, että puomi on keppien vieressä ja jättäydyn itse puomin toiselle puolelle ja koira suorittaa keppejä toisella puolen. Hyvin meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti