14.4.2014

Montaa lajia

Ny on tars reenattu ja montaa lajia. Ti ja to paimennettiin, ke tokoiltiin, sunnuntaina mejäiltiin.

Paimennuksessa keskityttiin molemmilla kerroilla ratatreeniin. Torstaina saatiin Kamiltakin ihan asiallinen suoritus, kunhan mä sain käteeni juoksutuspiiskan. Sen läsnäolo herkistää puupäänkin kivasti kuuntelemaan käskyjä. Ledillä ei haut vielä ihan ole hyvät, mutta eipä niitä ole tätä ennen pahemmin treenattukaan. Ja poispäinajossa meinaa jumittua tuijottamaan, eikä ota suuntakorjauksia tarpeeksi herkästi vastaan. Mutta ihan kelpo suorituksia molemmilta eläimiltä.

Keskiviikkona tokoiltiin Auran Nuuskujen porukassa. Kami teki yhteistreenissä paikallamakuita niin, että yksi koira teki aina muiden edessä luoksetulon ja seuruukuvioita. Oikein nättiä seuruuta! Lepsu teki kanssa vähän seuruuta omatoimitreeninä sekä ryhmässä paikallamakuun ja paikallaistumisen.

Lauantai-iltana vedin lähimetsään verijäljen, pituus about 800 m. Sunnuntaina aamupäivällä ajettiin se. Kami veti kauheella höngällä ja ihan varmaan kiusallaan kiskoi mut läpi kaikista tiheimmistä risukoista... Mutta on sillä ainakin motivaatio kohdillaan, vähän kun vaan saisi vauhtia rauhotettua, ettei mene hutiloinniksi. Ledin kanssa ajoin Kamin jälkeen saman jäljen. Osan samoista kiekuroista se teki kuin Kamikin, mutta taisi se pääosin jäljestää verta eikä Kamia. Samapa tuo, tulipahan ainakin tehtyä nenätyötä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti