21.9.2015

Tokon Piirinmestaruuskisat

Lauantaina kisattiin tokon Piirinmestaruuskisoissa, molemmat koirat oli oikein päteviä. Ledi oli mukana Nuuskujen joukkueessa ja mehän voitettiin joukkueena Piirinmestaruuskultaa!

Kami oli suoristusvuorossa ensin:
Paikallamakuu: 8 Tuplakäsky lopun perusasentoon
Tunnari: 0 Luulin jo, että saatiin tästä pisteitä, kun Kami toi oman, mutta sehän räpläsikin ensiksi yhden sijaan kahta väärää kapulaa, joten nolla L
Liikkeestä istuminen ja seisominen: 8 Asennot ok, seuruu kehnoa.
Ohjattu nouto: 0 Saatiin arvonnassa vasen, mutta se ei vaan osunut Kamin silmiin. Yritti tuoda oikeaa ja vasta x-monennella sain sen löytämään vasemman.
Metallihyppynouto: 8  Pieni äännähdys mennessä, huono pito kapulasta
Kaukot:  7,5 Liikkui vähän eteenpäin, mun mielestä olis ansainnut enempi pisteitä.
Luoksetulo: 9
Ruutu: 9
Seuruu: 7 Peruutuksessa oli alussa ok mukana, mutta sitten jäi toljottamaan tuomaria ja tarvi lisäkäskyn, muuten suht ok
Kokonaisvaikutus: 8
Yhteensä 203 p. ja VOI3.
https://www.youtube.com/watch?v=JCYB_0lhJKo 

Lepa oli loistava pikkuotus:
Paikallaistuminen: 10
Liikkeestä seisominen: 8,5 Liikutti pikkasen tassuja, kun kävelin taakse.
Luoksetulo: 9
Liikkeestä istuminen: 9,5
Ruutu: 10
Seuruu: 8,5 Lopussa alko vähän paikka valahtaa väljäksi.
Nouto: 10 Ohjaaja meinasi taas kämmätä heittämällä vähän vajaamittaisen (mutta hyväksyttävän pituisen kuitenkin) ja kapula lensi vielä vinoon ja esteen taakse. Onneksi Lepa ei napannut hyppyä mukaan liikkeeseen.
Kaukot: 8 Tuplakäsky aloituksen maahanmenoon
Hyppy: 10
Merkin kierto: 8 Kiersi aika laajan kaarroksen ja lopun pa vino
Kokonaisvaikutus: 10
Yhteensä 195 p. AVO1, luokkavoitto, KP ja TK2. Se oli sitten avoin luokka siinä, harmi, uudet liikkeet/säännöt, kun on avoimessa aika kivat :)
https://www.youtube.com/watch?v=qlrkJY2AEYQ (osa liikkeistä jäi videoimatta)

Kami pääsi palkinnoille ollen VOI-luokan 2. (3 osallistujaa) ja Lepa oli tosiaan avoimen 1/6. Nyt täytyy sitten saada Lepalle tunnari ja kaukojen seisomiset kuntoon, että pääsee kokeilemaan VOI-luokkaa jossain vaiheessa.


Paimentamassa ollaan kanssa käyty pari kertaa, kun ollaan taas viiden kerran kurssilla. Ekalla kerralla molemmat teki pätkän poispäinajoa, se oli ihan jees. Viimeksi Ledi teki hakua ja jösses kuinka hienosti tekikin! Sen kaaret on makeet. Itse olin vielä lähellä laumaa, että saan kunnon pysäytyksen lauman taakse ja nätin noston. Kami teki pyöröaitauspyörittelyä ja oli jotenkin outo, ei mennyt kunnolla lauman ja seinän väliin ja hutiloi muutenkin. Ehkä viikon tekemättömyys, kun itse olen ollut kipeänä, aiheutti hötkyilyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti