30.11.2017

Josko edes kerta kuukauteen päivittäisi...

Viime viikolla tuli pitkästä aikaa käytyä rally-tokokisoissa Ledin kanssa. Edelliset kisathan oli ennen omaa polvitapaturmaa eli ihan alkuvuodesta.


Kisat oli Loimaalla, tuomarina Anna Klingenberg ja luokkana ekaa kertaa AVO. Kaksi ohjattua treenikertaa tuli otettua ennen kisaa, joten aika heikolla valmistautumisella lähdettiin :D Onneksi radalla ei ollut hyppyä, se kun on vähän vaiheessa, eikä juoksua, kun se on mulle vielä vähän hankalaa...


Liikkeestä maahanmenossa ei Lepa mennyt ekalla yrityksellä maahan, joten sen uusin ja lisäksi otettiin -1 OV pysähtymisestä, olin vissiin liian pitkällä kylttiin nähden. Ja seuruu oli aika kauheeta edistämistä ja poikittamista, virheitä siitä ei tosin tässä lajissa vielä tule. Lopputuloksena 96 p. ja kolmas sija.


Eilen oli viimeinen kerta Nose Workin jatkokurssia ja "loppukoe" eli tehtiin kokeenomaisesti kaikki osa-alueet läpi. Ekana oli ulkoetsintä, siinä Lepa löysi hajun 17 sekunnissa ja jäi sen verran selvästi hajulle, että pystyin löydön toteamaan. Ilmaisuahan ei vielä sen kummemin ole otettu, kunhan yritän lukea koiraa. Ajoneuvoetsinnässä oli kaksi autoa ja toisen pyöräkotelosta löytyi haju. Siitä olin just toteamassa, että löytö, kun Lepa jo hermostui odotteluun ja nakkasi magneettikotelon kuonollaan tai tassullaan irti :D Sisäetsinnässä tuhistiinkin sitten koko 3 minuuttia. Moneen kertaa Ledi jäi yhteen kohtaan nuuskimaan, muttei tarpeeksi selkeästi paikantanut kohdetta, että olisin uskaltanut löydöksi todeta. Lopulta totesin ihan viime sekunneilla, että kyllä se tässä on pakko olla ja olihan se. Laatikoista etsittiin kanssa jonkun aikaa, mutta löytyi oikea.


Kamin kanssa tein itsekseni ulko- ja ajoneuvoetsinnän, ei taas tahtonut maltti riittää, mutta löytyi kohteet lopulta.


Oman polven kuulumisia en kirjota, turhauttavan p**ka se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti