6.12.2008

Agilityä ja vähän tokoa


Aamulla olin Kamin kanssa innokkaana ATT:n hallilla jo ennen yhdeksää. Todetaksemme, että mun avain ei toimikkaan! Meinasi päästä kirosana... No lähdetiin lenkkeilemään TSAU:n hallille, josko sieltä kisoista löytyisi potentiaalinen oven avaaja. Ei löytynyt.


Palattiin hallin ulkokentällä tokoilemaan. Seuruuta otettiin muutama pätkä, mutta se meni vähän pomppimiseksi, kun oli nälkäinen koira ja herkulliset lammasnamit. Luoksetulot eteenistumisella oli taas melko hyvät, koira tuli vauhdilla eikä törmännyt (kovaa). Paikallamakuussa Kami nousi pari kertaa ylös kun kiersin sen taakse, mutta suostui lopulta makaamaan koko ajan kun kiersin sen ympäri. Lopuksi keksin vielä treenata kontakteja katsomon portaissa. Kosketuslätkä maahan ja koira portaita alas lätkälle. Hyvin pysähtyi ja jäi odottamaan, kun liikuin kauemmas ja palasin palkkaamaan. Muutama hyvä toisto tehtiin.


Lopulta hallille tulikin toinen treenaaja ja päästiin sisälle. Alkuun otettiin vanhoja tuttuja ja vauhdikkaita takaakiertoja, että päästiin fiilikseen. Takaakiertoja otin pari kolmekin peräjälkeen ennen palkkaa ja nyt Kami ei enää sitä joka esteen jälkeen heti odotakkaan. Kahden hypyn lisäksi otin kuvioon mukaan putken ja tehtiin erilaisia kolmen esteen koukeroita. Tosi hyvin Kami jo ohjausta lukee. Välillä tosin tuijottaa kättä vähän liikaakin, eikä meinaa osua putkeen...


Kontaktia treenattiin muutaman kerran puomin pätkällä, jonka toinen pää oli matalalla pöydällä. Meni ihan hyvin, nyt saa rauhassa taas miettiä hommaa mielessään ja saas nähdä miten ensi kerralla menee. Ylösmenokontaktia unohdin treenata :(


Eteenlähetystä otin pari kertaa, mutta sitten meni homma vähän plörinäksi, kun Kami keksi että lelu odottaa putken päässä ja sen saa nopeammin jos juoksee putken ohi. Pitäisi olla avustaja tossa hommassa. No saatiin kuitenkin oikeakin suoritus loppuun.


Yhdessä vaiheessa Kami keksi, että takaakierrossa voikin kiertää koko esteen eikä millään meinannut muistaa, että tarttis hypätäkkin se este. Vauhdilla vaan koko esteen ympäri :-D Palasihan se lopulta taas "ruotuun".


Kivaa oli ja vauhtia löytyi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti