22.12.2008

Treenailuja Kiistan kanssa


Käytiin tänään hallilla Tainan ja Kiistan kanssa treenailemassa.


Alkuun otin Kamin kanssa puomin alastuloa. Peppu meinasi kapealta puomilta koko ajan lipsua, joten otin vielä siivekkeet viereen ja alkoi sujua. Sitten treenailtiin rengasta, joka on multa jäänyt ihan unholaan... Kovasti Kami yritti roiskia millon mistäkin välistä, kun kävi niin kuumana, mutta malttoi lopulta ruveta käyttämään pääkoppaansa ja ymmärtämään, että palkka tulee vain jos menee renkaan läpi! Välillä hypeltiin muuten vaan ja ehtipä Kami A:llekin kerran karkaamaan ja suoritti sen erittäin mallikelpoisen alastulokontaktin kanssa :-D


Täysimittaisia "oikeita" verkotettuja keppejä otettiin pari kertaa ja kaveri hokas, että täähän on kivaa! Sitten se perhana karkaili kepeillekin koko ajan ja suoritti ne kauniisti itsekseen loppuun asti vaikka mä huitelin ihan toisella puolella kenttää. Nyt se siis karkaa kontaktille, putkeen, hyppyjä hyppimään tai kepeille heti kun silmä välttää. Eli kutakuinkin minne vaan, kaikki on KIVAA!


Loppuun otin vielä puomin alastuloa ilman siivekkeitä ja peppu pysyi hyvin puomilla! Jos peba tipahti, loppu leikki, oho, ja jatkui taas kun oikea asento kontaktilta löytyi. Jätkällä alkaa selvästi ajatus raksuttamaan. Kovasti se taas yritti eri variaatioita, että mistä se leikki jatkuu ja löytyi lopulta aina "oikea nappi".


Oli oikein hauskaset ja ahaa-elämykselliset treenit, selvää edistystä ainakin kepeillä ja kontaktilla. Lopuksi sai Kami vielä painia Kiistasen kanssa, on se vaan niin vikkelä tyttöystävä, että menee pojalla ihan pää sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti