26.1.2010

Turha viikko?


Kulunut viikko on ollut melko aikaansaamaton. Raksalla ei tapahtu suurta edistystä ennenkuin saadaan joku vetelemään sähköjä. Tai saadaan edes urakoija ja kamat ja ruvetaan itse vetämään... No lukot on sentään saatu ulko-oviin, mutta niissäkin on jotain häikkää, ei toimi ihan niinkuin pitäisi.  Seinämateriaaleja on yritetty metsästää, mutta on vähän tyyristä se meidän haluamamme paneeli... Niin joo, ja kahden ekan sähköurakkatarjouksen hintaero on about 10 000 €! Toiset haluaa töitä, toiset ei...


Aksa-treeneissä oltiin viime tiistaina, siellä oli kohtalaisen haastava kepeille vienti... Matka keinulta kepeille oli pitkähkö ja kepit 90-asteen avokulmassa. Keinun ja keppien välissä vasemmalla oli vielä hyppy tyrkyllä. Jos yritti vetää oikealle, ettei vaan koira lähde hypylle, mentiin keppien tokaan väliin ja jos yritti tähdätä ekaan väliin, hypättiin hyppy... Ja keppien loppuun tehtiin poispäinkäännös 180 astetta ja hyppy leijeröiden eli koira meni keppien toisella puolen, ohjaaja toisella. Se onnistui hienosti vaikkei olla aiemmin Kamin kanssa moista kokeiltukaan.


Sunnuntain kisat ATT:llä jäi meiltä sitten väliin, kun Kami sai perjantaina vasemman etujalan ranteessa olevaan anturaan vekin. Ei se kauhean syvä ole, mutta aukeaa aina välillä ja tihkuttaa verta :( Sunnuntaina luulin sen jo olevan parempi, mutta eilen tutkailtuani sain todeta, ettei olekkaan... Ei muuta kuin tossua ostamaan, ettei lumi raapisi sitä joka lenkillä auki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti