10.2.2010

Raksalla tapahtuu taas!Viime viikolla saatiin viimein se sähköurakoitsija hommattua ja nyt tapahtuukin taas monenmoista! Muutama viikko meni raksalla vähän "hiljasemmin", tosin kyllähän sillonkin laitettiin teknisen tilan lattiaa kuntoon, levytettiin joitain väliseiniä toiselta puolen ja laitettiinpa tilaukseen seinä- ja kattopaneelit sekä laminaatit...


Viikonloppuna oli pienimuotoista talkootoimintaa, kun isäni oli lauantaina jeesaamassa mm. klapitöiden ja ekojen kojerasioiden seinälle laiton kanssa, veli-Mikko ahkeroi yläpohjaan viimeiset kulkusillat puhallusvillamiestä ajatellen ja heilutteli tuo kirvestäkin, Lasse huhki teknistä tilaa käyttökuntoon ja mä aloittelin sähkötöitä.


Paistettiin siinä ohessa makkaraakin, erään suuruudenhulluus saattoi näkyä siinäkin hommassa...Tällä viikolla mulla onkin talviloma ja se alkoi maanantaina kaapelinvedolla. Sähkäri tuli auttamaan meitä alkuun ja puolessa päivässä vedettiinkin talon kaikki datakaapelit (200 metriä), antennikaapelit (reilu 100 m) sekä about puolet niistä sähkösyötöistä, jotka joutuu talon toiseen päätyyn tuomaan vintin kautta.Eilen saatiin teknisen tilan lattia kuntoon ja tänään koitiutuivat maalämpöpumppu ja iv-kone. Kiitos paikallisen, joka meidän pihatienkin auraa, saatiin maalämpöpumppu sisällekin asti. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti