28.2.2010

Ekat kisat kakkosissa


Tänään kisattiin TSAU:lla ekat kakkosluokan kisat. Tuomarina toimi Anders Virtanen.


Ekalla radalla tuli muutamia "Kami-loikkia" ja pari kaarretta inan verran venyi. Yksi rima tuli alas, kun ohjaaja oli niin pahasti hypyn takana valssaamassa... Mutta yleisesti ottaen olen oikein tyytyväinen rataan. Tuloksella 5 päästiin toiselle sijallekin, kun nollia tuli vain yksi ja sekin yliaika-nolla...


Tässä video:Ja videolta katsottuna ei voi kuin todeta, että huh huh, kylläpä siellä kauhotaan menemään... Oppiikohan toi koira koskaan hallitsemaan noita raajojaan?!


Toka rata olikin sitten astetta kinkkisempi. Hankalat kohdat lutvittiin suht hienosti, mielestäni tietkin oli aika hyvät, mutta sitten loppusuoralla kosahti... Toiseksi viimeinen hyppy oli pituus ja kesken hyppyä Kami kääntyi katsomaan, että mitäs sitten ja tuli pituuden sivusta "ulos" eli hyppäsi vinoon. Hetken mietin, että pitääkös pituus nyt korjata vai mitä tehdä, mutta jatkoin kuitenkin maaliin eli tulokseksi hylly. Olisi vissiin pitänyt vaan korjata, niin olisi taas päässyt palkinnoille, kun nollia tuli vain yksi joten toiseksi tai vähintään kolmanneksi olisi päässyt... ;)

Mutta hyvällä mielellä näistä radoista olen. Nollat oli lähellä ja siis ihan saavutettavissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti