3.3.2010

Tiistain yöjuoksut


Tiistaitreenien rata:Ensiksi rata tehtiin niin, että kaikki puolenvaihdokset oli tehtävä valssaamalla ja tokalla kierroksella takaaleikkauksilla. Hauskanen idea!


Kakkosen ja yhdentoista jälkeisiä valsseja piti hiukan viilata, että koira kääntyi vieläkin paremmin, muuten meni hyvin, ja keppien jälkeen piti muistaa tulla ensiksi tarpeeksi eteenpäin ennenkuin lähti valssamaan, muuten koira tuli liian vinosti hypyn ja 14 jäi välistä. 6-7 välissä kun sai kunnolla kulmattua, ei putken oikea pää tuottanut mitää ongelmia.


Takaaleikkauskierroksella saikin sitten koira usvattaa... Hih. Neloshypylle irtoaminen vähän epäilytti kun itse jäi kolmosen toiselle puolen, mutta ei mitään ongelmaa. 11-hyppy olikin se mikä tökki, kun siinä piti yrittää takaaleikata (vai olikos se jo poispäinkäännöstä tai jotain?). Sitä sitten tahkottiin ja tahkottiin, kun koira tuppasi hypyltä kääntymään keppien sijaan vasemmalle kun siellä kutsui A. Sen verran kohtaa hinkattiin, että keitti jo vähän koiralla (ja ohjaajalla?) yli, joten otettiin tauko ja annettiin muiden mennä välillä. Ja sitten uusi yritys ja kerralla nappiin! Olipas hauskaa! Ja vähän jälkeen klo 23 pääsi kotiinkin päin lähtemään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti