18.3.2010

Laattoja, laattoja


Eilen käytiin tekemässä Laattasatamassa suunnitelma numero 1 vessojen ja kylppärin laatoituksesta sekä eteisen, kuraeteisen, saunan, pukuhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattioista. Plus sisustuskiveä kiukaan taakse ja keittiön välitilaan... Kohtalainen urakka siis. Kolme tuntia vierähti ja lopputulos vaikuttaisi oikein kivalta. Tietty täytyy vielä käydä ainakin Laattapisteen kanssa vielä sama ruljanssi läpi, että saa kilpailevan tarjouksen, mutta Laattasatamankin tarjous vaikutti oikein hyvältä. Halvempi kuin odotin!


Meidän "ykkösvessasta" on tulossa musta-valkoinen. Lattiaan meinattiin kiiltävän mustaa mosaiikkilaattaa, oikein täydellisen BLACK! Kahteen seinään (ne missä on pesuallas & kaapit ja pyttyseinä) tulee mustaa laattaa, jossa jonkunsortin "meleeraus", siis semmosta viivamaista kuviota ja toisille seinille tulee samansarjan valkea laatta. Ja isompaan valkoiseen seinään lisäksi yksi pystyraita koristelaatasta... Kalusteet tulee olemaan kanssa musta-valkoista ja se musta sitä ihanan kiiltävää mustaa... Tässä paloja yhdistelmästä:


 LattiaKalusteet


 


Seinälaatat: 
Eteisen, kuraeteisen, pukuhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattiat tulevat olemaan samaa laattaa. Kodinhoitohuoneeseen tulee koko 10x10, muualle 30x60. Laatta oli todellisuudessa tummempi, mutta kuvassa näyttää tältä:Kylppärin seiniin tulee tumman harmaata "viirullista" laattaa ja saman sarjan "helmi-versiota". Yksi seinä tummalla ja samoin suihkujen tausta. Suihkujen takana olevien tummien ja vaaleiden laattojen väliin tulisi lisäksi pystyraita semmosella "aalto"-laatalla ja alumiinilista. Tässä seinien laatat, vaaleassakin oikeasti on näkyviä viiruja.
Lattiaan mietittiinkin sitten aavistuksen "villimpi" versio eli tummanharmaata mosaiikkia, jossa joukossa jännästi vähän ruskeaa... Vaikea kuvailla ja kuvaakaan ei googlesta löytynyt, joten se siitä...


Ensi tiistaina käydään siis toisen lafkan kanssa kokoonpano läpi ja sitten katsotaan kummalla on kivempi tarjous.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti