8.3.2010

ATT 7.3.2010: kolmen hyllyn kisat...


No johan oli kisapäivä: 3 hyllyä! Tuomarina oli Esa Muotka ja mutkaisia olivat radat.


Ekalla radalla Kami törmäsi muhun tokan esteen jälkeen, keppien sisäänmenolla mä sössin sen kahdesti aloittamaan väärältä puolelta ja kolmas kielto tuli hypyltä, jolla yritin varmistaa kääntymistä oikeaan suuntaan ja koira tuli hypyn ohi. Lopputuloksena siis HYL. Tyytyväinen radalla voisi ehkä olla käännöksiin: ei mitään kauheita kaarroksia ja rimat pysyi kaikki ylhäällä. Kontaktitkin ihan jees. Tässä rata:

Tokalla radalla oli kimurantin oloinen alku ja loppu, muun osan oletin suht helpoksi. No alku ja loppu meni sitten tietty ihan kivasti, mutta keskivaiheilla, puomin ja hypyn jälkeen karkasi koira putken sijasta ylimääräiselle hypylle... Eipä käynyt tommonen vaihtoehto mielessäkään... Ja tulihan se sen jälkeen pituuden ohi, mutta ehkä mä lepsuilin jo sillon kun kerran hylly oli jo kerätty. Ja muurille kulmaus jäi tekemättä, joten koira jatko väärään suuntaan... No haki se kepeille hienosti ja taas kontaktit jees, jos jotain hyvää yrittää hakea. Rata:

No kolmannelta radalta nyt ainakin olisi pitänyt ottaa nolla! Kyseessä hyppäri, jossa suht mutkikas alku. Mä jäin ihailemaan kakkoshypyn käännöstä ja Kami lähti kolmoshypyltä suhaamaan maailmaa ympäri... Tuli sitten nelosen ohi ja loikkasi siivekkeen yli takasinpäin, joten HYL. Ja hetken päästä koira karkasi putken sijasta kepeille, kun mä kirosin vielä tota alkua... No siitä eteenpäin sentään sain tsempattua ja loppu meni suht kivasti.

Päivän tavoitteena oli edes yksi nolla "ottaa", mutta eipä se ihan niin mennytkään... No oli ne radat vissiin muillekin kohtalaisen kinkkisiä, kun ekalta radalta tuli maxeille yksi nolla, tokalla kaksi ja kolmennella kolme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti