5.2.2014

KL, osa II

Loma, voi miksi en ole koskaan aiemmin päätynyt lomalle lämpimään? En mä ole koskaan ennen uskonut, että voisin nauttia altaalla makoilusta päälle 30 asteen lämpötilassa... Mutta voi kuinka se tuntuu hienolta, kun on useamman tunnin tallustellut ja hikoillut kaupungilla! Viileä vesi ja sen jälkeen makoilu varjossa ja lämpimässä tuulessa... Aivan uudesti syntynyt olo!

Eilen käytiin hop-on-hop-off-bussikierroksella. Kaupunki on hauska sekoitus uusia pilvenpiirtäjiä ja välissä matalia tai korkeampiakin vanhoja "mörskiä", silmille riittää katseltavaa...Bussista jäätiin pois China Townissa, ihmeteltiin sen kujia ja kojuja kulkien Central Marketiin ja pyörittiin siellä aikamme shoppaillen. Tulipa myös syötettyä varpaita kaloille, se oli aika erikoista... Erehdyttiin istumaan altaalle, jossa on isompia kaloja ja ne nipisteli mun nilkkoja ihan hulluna! Vieläkin punasia pisteitä nilkoissa, vaikka tämä hupi oli eilen... Erikoista.

Central Marketilta lopulta hypättiin taas bussiin ja suhattiin kierros loppuun. Petronas Towerien ostoskeskuksessa käytiin ruokakaupassa ja sitten hotellille ja altaalle! Petronasissa täytyi tietenkin käydä myös vessassa, vettä kun lipittää koko ajan ja paljon tulee myös läpi. Yleisissä vessoissa on aina kauhea bingoaminen, että onko siellä vapaassa kopissa pönttö vai reikä... Vielä en ainakaan ole reiälle suostunut, vaikka kohdalle on osunut. 
Huvittaisko kyykätä?
Tänään lähdettiin jatkamaan shoppailuja pariin ostoskeskukseen ja kyseisen hikisen urakan jälkeen taas altaalle. 
Ostoskeskuksissa on vielä kiinalainen Uusi Vuosi


Aurinko veti pilveen, mutta lämpöä silti riitti, mikäs näissä maisemissa löhöillessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti