18.3.2014

Tahti kiihtyy?

Kamin kastraatiosta on nyt kulunut 1,5 viikkoa. Itse operaatio meni hyvin eikä Kami ole missään vaiheessa ollut mitenkään kipeä. Haava on oikein sievä ja pieni, haavaliimalla kiinni eli tikkejäkään ei ole näkyvissä yhtään. Öisin Kami on ollut tötterö päässä, mutta muuten ilman, eikä haava ole tuntunut kiinnostavan. Lenkeillä se on ollut normaalisti mukana, toki kaikki riekkuminen ja juoksukisat on kielletty. Toivotaan, että toipuminen jatkuisi yhtä helposti, viikon verranhan vielä pitäisi elellä "rauhallisesti".

Viime viikolla Ledi pääsi Seren tokoihin Kamin tilalle. Teemana oli nouto ja Ledihän noutaa varsin kivasti. Sivulletulossa vähän heittelee päätään ja saattaa pyöräyttää kapulaa, mutta Kamiin verrattuna se on hyvin pientä ;)

Perjantai-illalla tokoiltiin hallilla Millan ja Maran kanssa. Kami aloitti ruudulla, virhe... Tauko takana, ylimääräistä intoa ja ruutu aksahallilla. Ei hyvä yhdistelmä. Ekalla yrityksellä lähti kohti ruutua, mutta harhautui sitten tutkailemaan vähän hyppyjä ja A:ta ja putkea... Saatiin kuitenkin lopulta joku ihan hyväkin versio. Lisäksi Kami teki hienoimman metallinoutonsa ikinä, sekä vähän kaukoja, joissa vähän jumitti, kun piti seurata aidan takana tapahtuvaa aksaa...

Ledi teki seuruuta, en vaan tunnu pääsevän niistä lyhyistä seuruupätkistä yhtään eteenpäin :( Lisäksi Lepsis teki luoksetuloa ja hyppyä. Käskytettynä tars saada tehtyä kaikkea enempi, reagoi niihin (varastaa) turhan herkästi. Loppuun paikallamakuu Maran kanssa. Jätin lelun etupalkaksi ja ilme ja asento oli heti skarpimpi kuin Tuijan treeneissä tiistaina.

Tulipa sitten repäistyä ja ilmotettua Kami toko-kokeeseenkin, voittajaluokkaan. Mennään vähän niinkuin kokeilemaan kepillä jäätä, että miten käy... Lisäksi on ilmo vetämässä mejä-kokeeseen ja kohta alkaa ilmoittautuminen yhteen paimennuskokeeseenkin, siihen yritän saada molemmille paikkaa. Jänskää tiedossa siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti