5.7.2014

Ledin toko-SM 2014

Viikko ollaan oltu lomalla :D

Heti viime viikon perjantaina lähdettiin merelle, suunnitelma oli mennä Pähkinäisiin, mutta moottoriongelmien takia jäätiin lähellä olevaan autioon saareen. Päädyttiin viettämään siellä toinenkin yö, kun oli niin mukavaa. Aurinko paistoi, "oma" saari ja meri... Koirat vasta nauttikin :D

Viikolla tehtiin päiväretki Iniöön ja sitten oltiin yksi yö Nauvossa, kun siellä oli tuttuja. Ei kaikkein paras paikka koirien kannalta, mutta kyllä siellä yhden yön viihtyy :)

Torstaina tultiin taas maihin, että saa rauhassa huilata perjantain ennen tokon SM-kisoja. Osallistuttiin Ledin kanssa alokasluokkaan Auran Nuuskujen joukkueessa. Kisat oli Porissa ja lämpötila yllättävän korkea! Onneksi alo-kehä oli nurmialueen vieressä ja saatiin sinne puiden varjoon koirille häkki. Joskus yhdentoista aikoihin oli Ledin ryhmän luoksepäästävyys ja paikkamakuu. Molemmista 10, lisäksi 10 tämän kehän tuomarilta kokonaisvaikutuksesta.

Yksilöliikkeitä odoteltiin taas muutama tunti, mutta onneksi ne mentiin kahdessa kehässä ihan peräkanaa. Ekassa kehässä oli seuraaminen kytkettynä, liikkeestä maahanmeno sekä estehyppy. Seuruun aloitettiin kohti hyppyä, jonka edessä eka käännös. Odotetusti Ledi jäi vähän kyttäämään hyppyä, tosin pelättyä vähempi. Käännöksen jälkeen oli aika pian onneksi pysähdys, josta koira taas lähti paremmin mukaan. Arvosana 9.

Liikkestä maahanmenoa vähän epäröin, koska ennen kehää Ledin ei kunnolla mennyt maahan kuumalle hiekalle. Katsoin silmäkulmastani, että piru jäi seisomaan, joten käännyin kunnolla katsomaan antaakseni toisen käskyn, mutta koirahan olikin maassa. Eli varmistelusta pistemenetys. Arvosana 9.

Estehyppy oli ihan priima ja tuomarin kommentti yleisvaikutelmasta, että iloisen näköistä tekemistä ja hyvää yhteistyötä. Onnistuin siis olemaan tuuppimatta eli haukuttamatta Lediä liikkeiden väleissä. Arvosana 10.

Toisessa kehässä aloitettiin vapaan seuraamisella. Ekassa käännöksessä Ledi taas vähän jätätti ja toisessa vähän törmäili mun jalkaan. Arvosana 9.

Luoksetulo oli ihan priima. Arvosana 10.

Liikkeestä seisomisessa alkoi vissiin jo lämpö hyydyttämään, kun seuruu osuudessa alko koira jätättää ja jätättää... Tuli lopulta se "lupa" antaa käsky ja koira jäi kyllä hyvin seisomaan. Arvosana kuitenkin 10.

Yleisvaikutelmasta tuli kahdelta ekalta tuomarilta 10, vimpalta 9, keskiarvo siis 9,67.

Yhteispisteet 191.67, ALO1-tulos, sijoitus (näköjään) todella kovassa seurassa 11/67. Tyytyväinen olen kyllä pikkupojan toimiin.

Yksilöliikkeiden video: http://youtu.be/STfKbRuarRw 

Nyt Lepa saa tauon tokoilusta, varsinkin seuruutreeneistä, seuraavaksi hiotaan avo-liikkeet kuntoon ja suunnataan sinne. Ja huomenna taas merelle, ajaksi X, suuntana Y. Kesä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti