31.7.2014

Kesäkuulumisia

Lomat on lusittu ja tällä viikolla palattu arkeen. Loma oli leppoisa ja hyvä. Käytiin veneellä yksi reissu Jurmo (Brändö) - Seglinge - Degerby - Sottunga ja seuraavalla viikolla Pyhämaalla ja Kylmä-Pihlajassa. Ahvenanmaan suunnalla oli kaikki satamat iltaisin täpötäynnä, Selkämerellä puolestaan sai olla aikas rauhassa. Säät suosi merellä koko ajan, viimesellä lomaviikolla, joka meni kotioloissa, tuli paahtavat helteet eikä oikein jaksanut tehdä mitään.

Tokosta pidettiin vähän taukoa ja nyt ollaan taas käyty pareissa treeneissä Nuuskujen kanssa. Lepa treenaa nyt avoimen liikkeitä ja ovat ihan hyvällä mallilla. Kaukot kun vielä saadaan oikealta matkalta toimimaan niin se ois varmaan sitten siinä. Josko sille kysyisi paikkaa Nuuskujen syyskuun kokeeseen. Se on muuten hassu elikko, kun jos sille jättää luoksetulossa lelun takapalkaksi (ja se hyvin tietää, että takana on lelu), se juoksee silti kutsusta ihan täpöllä mua kohti. Käskystä stoppaa kyllä erittäin terävästi ja säntää luvalla lelulle, mutta ainakaan vielä se ei ole onneksi hokannut ennakoinnin jaloa taitoa. Aina laukataan täysiä eteen, vaikka lelu olisi takana. Pösilö <3

Kamikin oli eilen treeneissä kovin riehakkaana, pitkä lämpöjakso ja tekemättömyys yhdistettynä viileämpään keliin sai sillekin juoksuhalut pintaan. Juostiin siis kovasti ruutuun ja luoksetuloja :) Tunnaria en vaan saa eteenpäin. Koirakin on siitä taas hermostunut vallan ja järsii oman kapulansa palautuksessa vallan säpäleiksi, huoh.

Seglinge

Kansimies Kami

Aamuhuili Pyhämaalla

Kylmä-Pihlaja
Leif
Kami-tarkkailija
Kylmä-Pihlajan illassa

1 kommentti:

  1. Eksyin sattumalta blogiisi, kun kelpiet kuuluu suosikkirotuihin. Kivan näköistä lomailua teillä :)

    VastaaPoista