29.8.2014

Syksyä kohden

Jaa, pitäiskös sitä yksi kirjoitus elokuussakin kirjoittaa...

Veneilemässä käytiin elokuun alussa yhtenä viikonloppuna, veli-Mikkokin oli mukana. Perjantaina ajettiin Houtsalaan ja sieltä lauantaina Brändön Jurmoon. Houtsalassa oli kiva saunalautta, joka vuokrattiin käyttöön illalla ja uudestaan vielä aamullakin :) Jurmo puolestaan on vaan niin mun lempparipaikka, ne tukkalehmät, kahvilan ruuat ja autio "beach" saareen itärannalla kirkkaine vetineen. Siellä kelpasi meressä lillua, kun sillon oli vielä lämmintäkin. Illalla eksyttiin kahvilan omistajan synttäreiden kunniaksi järjestettyihin 70's bileisiin, joissa esiintyi ihan live-bändikin. Hauskaa!

Tokoa ollaan treenailtu lähinnä kotosalla, kun ei ole ollut pahemmin nyt ryhmätreenejä. Ledillä alkaa olla avo-luokka ihan hyvässä kuosissa, kokeeseen aikaa viikko...

Paimentamassakin ollaan taas käyty pitkästä aikaa. Viime viikolla Ledi sai tehdä isolla sänkipellolla pitkää poispäinajoa ja Kami teki hakuja. Eilen Kami teki "kaariherkistelyjä", siitä pomppimisesta tosin oli herkkyys kaukana. Ja hakuja, saatiin jopa yksi säädyllinenkin.

Meillä on nyt ollut keskiviikosta alkaen yksi hoitolapsikin, 5-kuukautinen kelpie Lempi. Oikein valloittava otus :D Ledin kanssa harrastavat hammaspaineja, Kamia väijytään ulkona ihan tosissaan ja illalla se käpertyy syliin ihan pienelle kippuralle nukkumaan. Murunen :)
Kami kalasteli lämpömittaria saunalautalla

Jurmon tukkalehmiä

Lempi vaanii Kamia, Ledi peesaa Lempin takana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti