3.9.2014

Laukaustreeniä ja tokoa

Ollaan nyt saatu naapurin noutajaharrastajan avulla taas vähän treenattua Kamille niitä mejän laukauksia. Sunnuntaina käytiin heidän pihassa treenaamassa. Kami oli heti sitä mieltä, että tämä on tosi outo tilanne, tahtoo pois. Vaikka se ei siis ole koskaan käynyt tuolla naapurissa eikä naapuri ole koskaan sille ampunut. Mutta valjaissa meno sinne niiden luo oli hyvin hyvin epäilyttävää. Laukausen otti kyllä ihan hyvin vastaan maaten paikallaan murjottamassa. Ja söi palkkansa kyllä riemuissaan. Eli nyt ainakin ahdistuksen toi ihan vaan se tilanne, ei laukaus.

Eilen ammuttiin tutummalla paikalla meidän talon vieressä samalla kokoonpanolla, nyt ei Kamia ahistanut ollenkaan. Täytyis varmaan päästä johonkin noutajien treeniporukoihin laukauksien ajaksi kuokkimaan, että saisi noita tilanteita reenattua...

Ledi oli molemmilla kerroilla kanssa mukana ihan totuttelumielessä. Ekalla kerralla hätkähti vähän enempi ja ylsi remmissään Kamin luo, joten siirtyi sinne. Ei syönyt ihan heti, mutta hetken päästä. Eilen reaktio oli paljon pienempi, vain pyörähdys paikallaan, ja söikin palkkansa paremmin. Hyvää tekee sillekin varmaan nämä treenit.

Tokossa maanantaina Kami harjoitteli ohjatun noudon alkeita, Ledin kanssa viilaillaan vaan niitä avon kuvioita kuntoon. Hypyssä mokoma tällä hetkellä tekee paluussa herkästi sen tyypillisen kaarratuksensa ja sillonhan se menee hypyn ohi... Tietenkin liikkeistä täytyy hajoilla just sen, jota on hankalinta kotona treenata (kun ei omista hyppyä).

Lempi lähti maanantaina taas kotio, oli se vaan kiva lapsi. Alla muutamat videolinkit Lempin pokoiluihin poikien kanssa.
    
Lempi ja Lepa
Kelpit ja seisojat sänkkärillä
Lempi yrittää saada pojat leikkiin...
... ja onnistuu tavoitteessaan

1 kommentti:

  1. Eikös sulla ny ole sielä pellolla useampikin hyppy! Heität vaikka jonkun peiton riman päälle, jos umpeen haluat. Kyllä ennen vanhaan vaan treenattiin vaikka betoniporsaalla kaupungissa ja hyvä tuli. Nykynuoriso on niin vaativaa:D

    VastaaPoista