19.9.2014

Koska on otollisin hetki rikkoa liikkeet?

No just ennen koetta tietty. Ja molempien koirien kanssa tietty!

Eilen otin kotipihatokot, tarkoituksena viilata keskiviikkotreeneissä ongelmaksi muodostuneita kohtia: Kamilla ruutua ja kaukoja, Ledillä hyppyä.

Hieman ennen treenejä saivat pojat aikamoiset torut, kun olivat tötöilemässä pihatiellä naapurin auton edessä, joten treenaamaan lähdettiin "hiukan" väärällä mielialalla... Kami ei kyennyt juoksemaan ruutuun, eikä nousemaan kaukoissa seisomaan. Ledi ei kyennyt hypyn takana etenemään pois hypystä eikä istumaan vaan löi aina maihin. Lisäksi se ei kyennyt lähtemään seuruuseen haukahtamatta. Ja torusta löi maihin. Ei näin.

Yritetään tänään paremmalla fiiliksellä siis... Mutta jotain hyvää ja erikoistakin: maanantaina ja keskiviikkona Kami teki tunnarit Millan liikkuroimana ja onnistui kaikki kolme kertaa! Oho!

Eilen käytiin myös paimentamassa, se sentään meni paremmin. Tehtiin tolppakoiralta hakua, laumaa piti kaksi tolppakoirakkoa ja lisäksi siellä seisoi vielä kolmaskin ihminen. Kriteerinä, että tolppahenkilöt täytyy kiertää, ei saa urvaista välistä. Noston jälkeen kuljetettiin vähän kahdeksikkoa tolppatyyppien ympäri ja sitten vielä muutama ympyrä tolppahemmot ulkokautta kiertäen. Molemmat pojat teki hommansa oikein kivasti, jopa Kami kykeni ottamaan vähän etäisyyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti