9.9.2014

Ledin avo-koe

Lauantaina oli Kaarinassa Ledin eka avoimen luokan tokokoe. Tuomarina oli Ralf Björklund. Aloitettiin paikallamakuulla, siinä Ledi oli kuulemma nuuskaissut kerran maata, tiukalla linjalla tuomaroituna tästä 9,5.

Seuraaminen oli ihan ok, vasemmalle käännöset vaan on kökköjä, 9.

Liikkeestä maahanmenossa tapahtui ihan kummia. Ledi oli vähän huonosti seuruussa mukana, meinasin juuri antaa uuden sivu-käskyn, kun tulikin lupa käskeä koira maahan ja maahan se menikin ihan hyvin. Mutta sitten kun olin palaamassa koiran taakse, nousi Lepa ylös ja häröili mun vieressä loppuliikkeen. Oisko se alun pieni sähläys tuonut epävarmuuden maassa pysymiseen, tuo ei ole ikinä sieltä lähtenyt höntsäämään. Tästä siis nolla.

Luoksetulossa tosi skarppi pysähdys, lopun perusasento vino, 9.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5.

Noudossa taas vino perusasento, 8.

Kauko-ohjauksessa tarvitsi alussa toisen käskyn maahanmenoon (taisi kyylätä taas hyppyä...), muuten teki oikein kivasti, 7,5.

Estehypyllä jäi ihan kiinni hyppyyn istumaan, arvasin jo siitä, että ei se hyppää takaisin, kun pitäisi ponnistaa paikoiltaan. Eli paluu esteen kiertäen, nolla.

Kokonaisvaikutus 9.

Pisteitä tuli kokoon siis vain 140 ja jäi kakkostulokseksi, hö. No nyt yritetään saada tuo hyppykin vielä kuntoon eli koira etenemään kauemmas hypystä ja parin viikon päästä Piirinmestaruuskisoissa uusi yritys.

Koevideo: http://youtu.be/G_WxG3WBsKQ

 
Kuvat: Auriina Utriainen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti