17.9.2014

Paimennusta, tokoa, veneilyä

Jahas jahas, mitäs sitä taas... Paimentamassa ollaan käyty viikottain. Edellisellä viikolla Kami pääsi treenaamaan rännittämistä ja sisätöitä, Ledi pääsi treenaamaan kaarien avautumista hyvin vähän paimennetuilla, herkästi liikkuvilla ja ihmistäkin väistävillä lambeilla. Oikein onnistunut treeni molemmilla. Viime viikolla Ledi teki pitkää poispäinajoa ja hienostipa tekikin! Suunta ja tempo pysyi oikein mallikkaasti.

Tokoilemassa ollaan käyty kanssa. Sekä Nuuskujen treeneissä että kotipihalla. Nyt kävikin niin, että sunnuntain Piirinmestaruuskisoissa mun piti alkujaan olla Nuuskujen joukkueessa vain avoimessa luokassa Lepan kanssa, mutta kun ylempien luokkien koirista toinen joutui jäämään pois, laitettiin Kami mukaan voittajaan. Oops... Pitää siis äkkiä trenailla senkin kanssa enempi ajatuksella, liikkeet on ehkä vähän ruosteessa... Kamin kanssa ei siis ole mitään odotuksia, käydään keräämässä joukkueelle ne pisteet, mitä tuomari meille lahjoittaa. Ledin kanssa on sentään se ykköstulos tavoitteena.

Ja kun ihania säitäkin on ollut, on päästy veneilemäänkin viikonloppuisin. Edellisviikolla oltiin la-su Houtskarissa.


Viime viikonloppu vietettiin ystävän kotisaaressa Rymättylässä. Pojat sai ihmetellä vasikkoja, höntsäillä metiköissä ja mikä tärkeintä Kamille: vahtia ongenkohoa. Lyhyen onkisession aikana Kami onnistui mulahtamaan veteen kahdesti ja tipauttamaan mun kallisarvoisen barefoot-kenkänikin mereen... Häirikkö!

Kohovahti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti