31.3.2015

Taas rullaa!

Ei ne Lepan kastraation jälkimainigit lopulta muuta vaatinut kuin sen yhden antibioottikuurin. Sen jälkeen ei ole tulehdus uusinut, pari tikkilankaa änki ihosta läpi ja ne pätkästiin poikki. Lepa on siis taas ihan iskussa, ollut jo muutaman viikon. :)

Tokoilemaan ovat siis päässeet molemmat pojat. Jokunen viikko takaperin käytiin parin kaverin kanssa korkkaamassa ulkokenttäkausi. Kamin kanssa tein "kokeenomaisesti" luoksarin ja ruudun. Ruutuun meno oli vähän huono, tullut talvella tehtyä liikaa liian lyhyeltä matkalta. Otin sitten toisella kierroksella pelkkää ruutua, sillon sinne menoa häiritsi yksi merkki, joka oli ruudusta jonkun matkaa oikealla, aina piti kaartaa sinne... Täytyy nyt viimesiltä hallikerroilta jättää ruutu väliin ja vahvistaa vaan ulkona pitkää matkaa.

Ledin kanssa tein myöskin vähän kokeenomaisesti nuo kaksi liikettä. Luoksetulossa nousi helposti seisomaan liikkurin käskystä. Ja samaa teki vielä viime viikolla hallissakin, ei se vaan aiemmin... Tämä nyt siis tehotreeniin. Muutenkin täytyisi saada taas lisää liikkurointeja.

Kikin kanssa  ollaan käyty aksailemassa, on se vaan villi karvapallo! :D Eilen Kikin treenien jälkeen oli sopivasti yksi kenttä tyhjänä, joten Kami ja Lepakin pääsivät höntsäilemään. Voi kuinka Kamin naama loisti, kun kaveri pääsi tekemään "agilitya". Molemmat saivat siis juosta vähän putkeen, minikokoisia hyppyjä ja suhata puomia. Oli muuten uskomattoman makee puomi Kamilla, kun takana on varmaan reilu vuoden tauko! Ikinä mennyt niin lujaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti