8.6.2015

Ledin toko-SM 2015

Viikonloppuna kisattiin taas tokon SM-kisoissa Auran Nuuskujen joukkueessa Ledin kanssa. Luokkana tietenkin AVO. Kisat pidettiin Tampereella/Ylöjärvellä Teivon raviradalla. Kehät oli nurmella ja se oli oikein hyvä vaihtoehto, aurinko kun paistoi pitkälle iltapäivään ja hiekkakentät olisi varmaan käyneet turhan lämpimiksi. Onneksi kentällä sentään tuuli sopivasti, joten t-paidalla pärjäsi kyllä, muttei tullut turhan kuuma.

Oltiin Ledin kanssa luokassamme seitsemäskymmenes ja jotain lähtijä eli iltapäivän puolella päästiin hommiin. Ekassa kehässä oli liikkeestä maahanmeno sekä seuruu. Liikkeestä maahanmeno oli hyvä, samoin seuruun alkupuolisko. Eka täyskäännös tehtiin lähellä viereisen kehän nauhaa ja ennen käännöstä Lepa vähän katteli viereisen kehän menoa. Jatkoi kuitenkin ihan ok, mutta sitten lopun juoksuosuudessa häälyi menemään taas ihan miten sattui ja samoin viimeinen kävelyosuus oli ihan "sunnuntaikävelyllä"... Lopun perusasentokin oli hidas.

Ekasta kehästä siirruttiin aivan suoraan tokaan kehään. Luoksetulo oli oikein hyvä: napakka stoppi eikä ennakoinut liikkurin käskystä. Lopun perusasento oli kyllä vino. Hyppy oli mun mielestä oikein hyvä, lopun perusasento ehkä taas vähän vino, joten en ymmärrä kyllä, että miksi saatiin vain 7 kyseisestä liikkeestä.

Kolmatta kehää odotettiin parin koirakon verran. Ekana oli kaukokäskyt ja Ledi oli niissä hyvin kuulolla. Tosin ennen koetta huomasin, että käsimerkki täytyy taas vaihtaa, kun siihen normaaliin Lepa lopetti reagoimasta... Mutta sitten, snif, nollattiin liikkeestä seisominen. Lepa heitti maahan ja siinä luiskahti meiltä ykköstulos :(

Viimestä kehää odoteltiinkin sitten jonkin aikaa. Siellä tehtiin nouto, joka oli ihan jees ja paikallamakuut. Maahanmenossa Ledi tarvi taas(!) tuplakäskyn, muuten ok.

1. Liikkeestä maahanmeno: 9
2. Seuraaminen: 7,5
3. Luoksetulo: 9
4. Hyppy: 7
5. Kauko-ohjaus: 9
6. Liikkeestä seisominen: 0
7. Nouto: 7
8. Paikallamakuu: 8
9. Kokonaisvaikutus: 8,25
Yhteensä 147,25 p. -> AVO2

Lievästi jäi kyllä harmittamaan tuo seisomisen nollaus ja ykköstuloksen menetys. Mutta toisaalta, nyt saadaan osallistua vielä AVO-luokkaan uusilla säännöilläkin ja siellä on mm. se tötsän kierto ja muuta uutta hauskaa tarjolla. Lohduttautukaamme siis tällä :)

Yksilöliikkeet: https://youtu.be/2Gl-FHW1Uww


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti