19.1.2017

Vireongelmaa havaittavissa

Kamin kanssa alkaa olla pian vireongelmakriisi. Nimittäin jumalaton ylivire alkaa haitata rally-tokon treenaamista. Kaveri yrittää nim'pal kauhiasti, että leuat louskuu ja seuruu on pelkkää painamista... Kolmet viimeset ohjatut treenit on jo vedetty kauheessa ylivireessä, mitenköhän sen taas saisi kuriin?


Kotosalla on treenailtu oikealla puolen seuraamista. Kamin kanssa se on helpompaa, mutta Ledikin on viimein vähän alkanut relata eikä draamaile ihan niin paljon oikealla puolen oloa. Ehkä se siitä pikku hiljaa...


Viime treeneissä oli radalla myös hyppy, ekaa kertaa meille osana ratana. Itse hyppy oli helppo, mutta heti perään tullut pyörähdys vaikeampi, kun molemmat koirat tulkitsi, että käden heilautus tarkottaa taas johonkin sinkoamista :D Myös hypyn jälkeistä elämää täytyy funtsia, opettaako koirat pysähtymään vai miten saan ne nätisti takaisin sivulle. Noin muuten hypyllä oli positiivinen vaikutus rataan: Kami seurasi sen jälkeen jostain syystä jonkun verran siivommin ja vähemmän painaen ja Ledi innokkaammin ja skarpimmin!


Pariin kisaankin on laitettu ilmoa. Toiseen jäätiin varasijoille x, mutta Salon kisaan saatiin paikat. Sinne siis helmikuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti