3.1.2017

Vuoden vaihde

Viime vuodesta ei näy kirjatun mitään tavotteita ylös, koska blogi oli sillon tauolla. Hyvä niin, kun ei mitään kauhean tuloksellista vuotta tehtykään :D


Rally-tokosta näytti tulleen yllättäen meidän "päälaji". Siellä molemmat koirat kisasivat kahdesti ja saivat molemmat kaksi hyväksyttyä tulosta alokasluokasta. Lisäksi Kami kävi kaksi kertaa toko-kokeessa voittajaluokassa. Keväällä jäätiin ilman tulosta ja syksyllä VOI3 ja Kamin tokokoe-ura oli sitä myöden taputeltu. Ledi kisasi lisäksi kahdesti SPKY:n paimennuskisoissa 1-luokassa pistein 50 ja 46.


Mitäs sitten ensi vuonna?


Rally-tokossa molemmille RTK1 ja RTK2 ja toivottavasti vielä startti voittajaluokassakin. Oikealla seuraaminen vaan on niin tuskaisen vaikeaa, kun koirat on vuosikausia tottuneet olemaan vain vasemmalla puolella. Mutta hyvää tekee varmaan niiden (ja munkin) kropalle yrittää taivutella välillä toiseen suuntaan, treeni on jo aloitettu.


Lisäksi Ledin kanssa voisi ottaa pari SPKY:n paimennuskisaa ja tokon VOI-luokka vahvan ehkä-kategorian alla.


Ei siis kovin tulostavotteista vuotta tulossa seuraavastakaan, enemmänkin toiveissa hyvää terveyttä, koirat kun ei kumpikaan enää ole ihan nuoria ja molemmilla luustollista ongelmaa. Mutta tällä hetkellä ainakin ovat hyvässä kuosissa ja toivotaan, että samassa pysytään.


Ja ehkä, EHKÄ, sitä voisi ensi vuoden aikana pentukin meille ilmaantua? Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti