20.1.2008

Aurinko!


He-hei, tänään paistaa aurinko! Tässä juuri pari päivää sitten radiossa kerrottiin, että Turun seudulla on viimeisen kuukauden ajan paistanut 12 tuntia aurinko... Ja tänään se on paistanut jo ainakin 3 tuntia lisää!

Eilen käytiin Retun kanssa hallilla vetämässä pienet agilitytreenit ihan omaan tahtiin. Hyvä vauhti ja into jatkuu edelleen Retulla. Mulla on vaan noissa omatoimitreeneissä vähän se ongelma, etten keksi mitä treenais. Joten se on sellaista, että mennään nyt vaikka toi ja toi ja toi. Kontakteja treenailtiin vähän ja eteen irtoamista kun kepo oli mukana palkkaamassa suoran päässä Retua. Ja hyvinhän se alkaa irrota Eteen-käskyllä.

Tänään kävin aamupäivällä tekemässä tohon viereiseen metikköön Retulle verijäljen. Puolen päivän maissa käytiin kiertämässä Luolalanjärvi ja Retu sai kirmata tunnin verran metsän lumoissa. Vähän siellä paikka paikoin tulvi ja joutui etsimään uusia reittejä että pääsi kotiinkin. Lenkin jälkeen "ajettiin" vielä verijälki ja se meni tosi hyvin vaikka oli aika pitkä. Verijäljen ajo taitaa olla ainoa hetki millon Retun näkee täydellisen keskittyneenä johonkin, muuten se aina sählää, räyhää, hyppii ja pomppii... Mutta jäljellä se vaan nuhkii menemään vilkuilematta edes mua yhtään.

Nyt lasagne aluille, talon näyttöön Maskuun ja sitten tehdä lasagne valmiiksi asti ja herkutellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti