2.3.2008

Ken tietä käy se tien on vanki...


... vapaa vain on umpihanki. Liekö tuo Retun motto? Ainakin heti jos on lunta maassa, ei Retu kävele tiellä tai metsässä polulla vaan sen on pakko moosia siellä lumessa. No suotakoon koiralle kyseinen ilo, sen verran harvoin tota lunta täällä on. Mutta tänään on, joten käytiin kiertämässä Luonnonmaalla Haijaisten lenkki ja sieltä muutama kuva:

maalikuu2008

Lumipallon kopittelua:

Lumipallon kopittelua

maalikuu2008

RÄYH

On muuten aika haastavaa yrittää heittää koiralle lumipalloa ja saada siitä samalla otettua kuva...

Neljän jälkeen olis tarkoitus mennä bodypumpiin, saas nähdä mitä jäynää Retu sillä aikaa kotona keksii. Eilen olis pois noin 15 minuuttia, kun kävin testaamassa uuden Liidelimme ja sinä aikana Retu oli syönyt säpäleiksi mun käsilaukusta tongitun kynän ja huulirasvan. Lähtiessä se oli tyynyllä umpiunessa, mutta taisikin vaan feikata... Mutta eteisen kaapeissa se ei ole viikkoon käynyt, räminätölkit on tehnyt tehtävänsä!

Vaihdoinpa muuten blogin etusivulla näkymään vain viisi viimeisintä kirjoitusta, koska muuten noiden kuvien takia voipi joillain lataus kestää. Vanhemmat tekstit tietenkin löytyy kuukausittain kuukausilinkkien takaa. Äitille tiedoksi ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti