27.3.2008

Loikitaan


Toi yhtäkkinen lumentuprutus saa Retun aivan sekaisin... Eilen se ei ulkona voinut tehdä mitään muuta kuin loikkia joka ikiseen kinokseen.

Sama juttu myös hallilla ennen treenejä, eikä se sitten itse treeneissä enää niin kauheasti jaksanutkaan loikkia... No oli se ihan suht reippaana menossa mukana, mutta tehtiin Jaakko Suoknuutin B-maajoukkueleirin harjoitusrataa ja siinä oli muutama kohta, jossa mä aina kämmäilin ja niitä mentiin moneen kertaan niin Retua alko selvästi kyllästyttämään se saman kohdan toisto. Ihmekö tuo, kun koira menee ihan niinkuin mä käsken ja aina vaan joutuu uudestaan tekemään saman kohdan. Tarttis saada joku robottikoira, jonka kanssa saisi harjotella omaa ohjausta... Mutta ihan tyytyväinen olen treeniin niiltä osin millon Retuakin vielä kiinnosti täysillä. Kontaktitkin oli suht ok, kun A:lle tulin aina "pakkopysäyttämään" sen.

Viime viikolla oli keskiviikkona Henkka Luomalan vetämät SM-treenit ja sieltä mentiin monta kivaa kilpailunomaista rataa. Niissä ei ollut mitään yliteknisiä osioita vaan semmosta suht sujuvaa radan juoksemista ja mä ainakin tykkäsin, että välillä sai edetä vähän rennommin ja vauhdikkaammin eikä aina tahkota vaan jotain tosi kinkkisiä kohtia. Retukin oli ihan vauhdikkaalla päällä, A:t tosin jätti kunnolla pysähtymättä ja mäkin lepsuilin niiltä osin... Harvinaisen epäloogista koiralle kun välillä vaaditaan kontakteilla kunnon pysähdys ja välillä ei...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti