27.6.2009

Helteiset agitreenit


Eilen oltiin illalla ATT:n (Tapsan) treeneissä. Kentällä oli ihan läkähdyttävän kuuma ja Kami oli päivän ollut tontillakin, mutta hyvin se jaksoi. Väliajoilla meni aina putkeen varjoon huilaamaan...


Kepit menee radalla jo suht hyvin. Kyseessä oli tosin meille suht vaikea avokulma ja pari ekaa kertaa Kami osui tokaan väliin, mutta sitten alkoi sujua. Ja kerran tai kaksi taisi lopettaa kesken kun itse lähdin edistämään, mutta vauhdikkaasti ja hienosti se ne vetää treenimäärään nähden!


Käännöksissä sitten taas olikin tekemistä. Mä edelleen lähden aina tekemään rataa este kerrallaan, kunnes siitä taas huomautetaan, että käännä se koira jo ennen estettä hyppäämään este seuraavan esteen suuntaan! Kuinka se voikaan olla niin vaikeaa itse ruveta ajattelemaan oikein... Retun kanssa kun ei pahemmin tarvinnut miettiä mihin suuntaan se hyppää kun hypyt oli niin pieniä ja muutenkin se aina kääntyi helposti, koska oli sen verran hidas menijä eikä irronnut mihinkään. Huoh, kai mä joskus vielä opin. Ja muista liikkua!! No saatiin me sitten hyviäkin pätkiä aikaiseksi ja treenin jälkeen oli koira aivan totaalisen sippi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti