14.6.2009

Viikon kuulumisia


Mitäs tällä viikolla on tehty... Maanantaina tulivat äitee ja Mikko vierailulle. Jonain päivänä käytiin neljään pekkaan tontilla siivoamassa risuja ja äitee ja Mikko kävivät parina muunakin päivänä niitä polttelemassa. Voiton puolelle päästiin! Huussi on maalattu sisältä kertaalleen etuseinää lukuunottamatta, tämä siis mun työpanos.


Keittiömaailmalta kävin pyytämässä kilpailevaa tarjousta koskien keittiötä, eteisen kaappia ja kodinhoitohuoneen kaappeja. Tarjous (A La Carte -keittiöt) on yli 5 000 € halvempi kuin Puustellin...


Maanrakentajat ovat saaneet talon paikan kaivettua puhtaaksi, räjäytettyä pari kökkärettä ja nyt siellä on sorapatja tasoitettuna odottamassa perustuksia. Perustusten teko aloitetaan huomenna, maanrakentajat jatkavat viemärien, vesijohtojen, paskalaitoksen ym. kaivamisella.


Kamin kanssa kävin keskiviikkona hallilla treenaamassa. Ensiksi toko-hyppyä muutama kerta. Edelleenkään ei lähde hyppyyn pelkällä suullisella käskyllä vaan täytyy heittää lelu samalla.. Blääh. Agilityssa trenattiin keppejä teemana "ei palkkausta kädestä keppien jälkeen"! Lelun paikka on aika merkitsevä tässä. Jos olen itse keppien vasemmalla puolen ja palkka odottaa viistosti vasempaan, niin jättää helposti viimeisen välin pujottelematta. Mutta kun tämän hokasin ja osasin sijoittaa palkan oikein niin sujui hienosti. Muutaman radan pätkän otin kanssa, päättyen aina puomiin tai A-esteeseen, jonka jälkeen on lelu muutaman metrin päässä odottamassa. Nyt Kami tulee vauhdilla alas asti vaikka jättäydyn itse jälkeenkin, hyvä hyvä.


Torstaina käytiin poppoolla Rantaravintolassa syömässä ja Emma-teatterissa katsomassa Viivi ja Wagner -esitys. Ihan jees homma.


Perjantaina tuli Retu (pullukka) hoitoon viikonlopuksi. On se vaan äänekäs otus... Kami jaksaa yrittää leikittää Retua, mutta toinen ei vaan lämpene... ;-) Tänään käytiin hallilla, Lasse treenasi Retun kanssa ja mä Kamin. Hyvin Retu vielä about vuoden tauon jälkeen kepit veti ja muutenkin kivasti, ainoastaan kontaktit oli hukassa. Tosin ei ne kunnossa koskaan ole ollutkaan ja nyt se saakin hypellä niitä ihan miten tykkää.


Kamin kanssa kepiteltiin taas vähän. Nyt keppien jälkeen jatkui rata eikä ollut lelua vetämässä suuntaan tai toiseen, hyvin meni. Lasse väsäsi meille vauhtiharjoituksen, peräkkäin taisi olla 6 hyppyä pitkillä väleillä kaarevalla linjalla. Itse piti vähän edistää, että pysyi radassa mukana ja se taas helposti aiheuttaa Kamille rimojen roiskimista kun on kiire perään! Riman tippumisesta keskeytyi aina rata. Alkoi ne sitten lopulta ylhäällä pysymäänkin. Ja oli koirat väsyneitä ja onnellisia treenin jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti