1.6.2009

Kesäloma


Mulla on nyt neljä viikkoa kesälomaa! Ja säät sen mukaiset... ;-) Jessus kun on kuuma.


Loman eka viikko on jo kohtuu täyteen bookattu. Tänään huussin maalausta ja hakutreenit, huomenna kaupunkiasiointia ja Kamin lonkkakuvaus, keskiviikkona varmaan taas huussin käyttökuntoon saattamista ja to-su kennelleirillä. Leirillä ohjelmassa paimennusta, hakua, agilitya ja tokoa, kaikkea mahdollista siis!


Lauantaina käytiin ostamassa tontille huussin elementit. Ajateltiin tehdä mäelle oikein kunnollinen huussi, joka raksa-aikana on kovemmassa käytössä ja saa jäädä mäelle sitten olemaan vaikka talo on valmis, kun rinteeseen tulee jonkun näköinen huvimaja/grillikatos niin ei tarvitse sieltä aina talolle asti vessaan kirmata. Lauantaina menikin sitten seiniä ja muita osia helteessä tontin reunalta mäen päälle raahatessa.


Sunnuntaina alkoi huusin pystytys


 


Ja tämän näköistä siitä alkoi tullaIkkunat ja nurkka-/otsalaudat vielä on laittamatta, mutta muuten melkeistäs valmis. Lattialle sudin yhden kerroksen lakkaa ja tänään vedän toisen sekä ulkopintaan pinotexiä. Jossain vaiheessa sitten muu maalaus (ulkoa harmaaksi valkoisin nurkka-/otsalaudoin ja ikkunanpielin, sisältä taivaansininen).


Mika ja Milla kävivät Sälli-kultsun kanssa tontilla visitoimassa. Kyllä oli kakaroilla kivaa vaikka lämpö vähän vauhtia hiljensikin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti