12.7.2010

Arkijuttuja


Huh, hellettä! Nyt sitä piisaa... Ja raksalla ollaan silti aherrettu päivittäin. Makuuhuoneen ja työhuoneen katto on paneloitu, työhuoneen lattia valmis ja makuuhuoneen lattia puolessa välissä. Keittiön yläkaapit laitettiin joku aika sitten kanssa paikalleen, enää seinältä puuttuu nurkkaan tulevat hyllyt.



Kami on saanut tyytyä olemaan vallan raksakoira. Siellä se lojuu millon missäkin.




No eipä se paljoa ylimääräistä energia näytä omaavankaan, uimassa sentään ollaan aina välillä käyty. Meidän pellosta on muuten tänä kesänä tullut päivänkakkarapelto! Etsi kuvasta koira ;)



Kamin Kompa-pentu tuli meille eilen hoitoon. Kiltisti tuo nukkui ekan yön herättäen viideltä iloisena... Mä siirryin takaterassille patjalle köllimään ja siinä jatkettiin unia koirat kainalossa muutama tunti. Tontilla Kompsis oli pakko laittaa kiinni, kun kaveri yritti laajentaa reviiriään vähän liikaa... Mutta kyllä sekin sitten väsähti sisälle viileään.



Päivän piristys on raksalla ollut palju. Liruteltiin se eilen täyteen ja polteltiin ihan vähän puita, että saatiin vesi 17-asteiseksi ja käytiin siellä välillä jäähyllä ;D Tänään vesi oli jo 22-asteista, mutta hyvin virkistää edelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti