4.8.2010

Paimennusta ja aksaa


Eilen oli lennokas päivä... Puoli kahdeksan maissa töihin, sieltä puolen päivän aikaan raksalle, sieltä paimentamaan ja paimennuksesta suoraan aksa-treeneihin. Kylläpäs illalla kotiin päästyä ramaisi.


Paimentamassa oli meidän lisäksi vain Mia ja Ansa. Lampaat oli juuri siirretty rantaruovikkolaitsalle ja päivän treenien "oheistuotteena" tallottiin lampaille kulkureittejä maastoon. Oli muuten kohtalaisen haastava ympäristö! Kuljetuksissa tiheän kaislikon läpi, saivat koirat tehdä tosissaan töitä, että lampaat suostuivat liikkumaan. Kamistakin alkoi kuulua jo haukahduksia, kun se niin kovasti yritti saada lampaita liikkeelle. Tehtiin siis kuljetuksia isolla laumalla hankalassa maastossa ja hakuja pöpeliköstä. Erilaista ja työlästä, mutta hauskaa!


Agilityssa meillä oli nyt ekaa kertaa uusi kouluttaja ja hyvältä vaikutti. :) Rata näytti tältä:Puomille saakka oli ihan helppo nakki, mutta puomin jälkeinen hyppy oli meille vaikea. Aivan kuten ennakoinkin. Takaakierrot, jossa olen itse vastaanottamassa koiraa hypyllä, tipauttaa aina riman. Mä olen itse aina edessä... Sitä tahkottiin muutamaan kertaan, että saatiin jotenkuten toimimaan ja toinen hankala kohta oli sitten 17-22. Etenkin sylkkäri hypyllä 21. Mutta tulipahan sekin lopulta klaarattua ja hyvä mieli jäi treeneistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti