21.10.2010

Käyttöönottokatselmus

Nyt me asutaan siellä! Kiiruuksi meni kyllä. Maanantaina tehtiin hommia johonkin yhteen asti yöllä, tiistaina meni puoli kolmeen ennenkuin päivän hommat olivat valmiit. Mutta keskiviikon käyttöönottokatselmuksessa saatiin lupa talon osittaiseen käyttöönottoon. Osittainen-nimikkeellä, koska toinen vierashuone, vaatehuone ja toinen wc on vielä täysin vailla pintamateriaaleja eli niitä huoneita ei vielä oteta käyttöön.

Paljon siellä on vielä tehtävää. Kaikkia sähköryhmiä ei ole vielä kytketty, väliovia on paikallaan vasta yksi (wc), tiskikone ja mikro on asentamatta (ja mikron asentaminen ei onnistu ennen kaapin modifointia), liesituulettimeen täytyy keksiä joku uusi suojakupu "varteen" (sen asennus meni ihan vituiksi...), makkarin vaatehuone ja kuraeteiseen tarvitsisi saada pikapikaa kalusteet, että saisi tavaroita purettua jne jne. Mutta kyllä siellä asuu! Ja vitsit kuinka kivan näköiseksi valot ja kalusteet on paikan saanut!

Varsinkin lopputohinoissa osoittautui sukulaisten ja ystävien tarjoama apu korvaamattomaksi. Ei me kahdestaan oltaisi sitä saatu noin hyvälle mallille ja vielä pakattua ja siivottuakin kohtuullisesti. Iso kiitos auttajille!

Kamikin pääsi eilen kotiin ja voi kuinka koiruus olikaan iloinen :D No oltiin me Lassen kanssakin aika onnellisia...  Oma peti löytyi "koirapilttuusta" ja Kami kotiutui oikopäätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti