30.10.2010

Paimennusta ja aksan tehotreenit

Ah, onpas kivaa kun taas pääsee treenaamaan!

Torstaina oli taas hallipaimennusta, Mia ja Ansakin oli tällä kertaa mukana. Tehtiin taas vuoroin tasapainossa kuljetusta ja poispäin ajoa. Poispäin ajossa alkaa ajatus tosissaan syttymään, nyt onnistuttiin jotenkin jo ilman vetoankkuria lampailla. Ja asenne on koirassa tauon myötä vaan kasvanut... Kerran tuli hetkellinen jumitus ja hä?-ilme, kun lampaat jumitti, mutta kun en vaan antanut mitään käskyapuja niin rupesihan se omatoimisesti taas painostamaan kolmikkoa liikkeelle.

Tänään treenattiin ATT:n tehotreeniviikonlopussa Tuulia Liuhdon johdolla. En kyllä muista koska olisi treeneissä joutunut juoksemaan oikeasti niin kovaa ja paljon, että saa jalat jumiin! No nyt tuli! Radan alkupäässä oli kohta, jossa piti vaan juosta kovaa, että ehti takaakiertoa tekemään ja mähän ehdin, kun vaan menin! Aika hauskaa! Ja Kami kulki niin kivasti. Loppua kohden alkoi tosin tulla muutamia riman tiputuksia, johtuen sekä koiran, että ohjaajan pienestä väsymyksestä ja keskittymisen herpaantumisesta. Mutta saatiin me rata kerran nollanakin läpi!

Ryhmässä oli vaan kolme koirakkoa, joten ehdittiin vetää kaksi kierrostakin, joten koko rahan edestä sai varmasti treenata. Tokassa erässä, kun itse rata oli jo aika hyvin hallussa, treenattiin yhteen kohtaan saksalaista, jota en ole Elinan treenien ensi yrityksen jälkeen kokeillutkaan, mutta näköjään ajatustauko oli ohjaajallekin toiminut, koska saatiin se muutamalla yrityksellä jotenkin jo toimimaan. Ehkä sitä sietäisikin treenata...

Huomenna jatketaan Timo Liuhdon koulutuksessa. Jos jalat liikkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti