21.11.2010

Kisaviikonloppu

Lauantaina käytiin kisailemassa Noormarkussa WECA:n kisoissa. Tuomarina oli Kari Jalonen. Radat oli suht simppeleitä, ihan kivoja ratoja. Ekalla radalla saatiin tulokseksi 0, mutta koska keinun ja puomin kontakteilla meni aikaa ja ennen puomia putkesta tullessa koira oli hetken menossa väärään suuntaan (ratahenkilön liikkeen takia kenties?) niin ajassa jäätiin 10. sijalle.







Toka rata oli suht samaa tasoa, mutta nyt yritin lähteä tekemään nopeaa rataa. Eikös sellaisesta yleensä tule tulokseksi HYL? Ekan putken jälkeen oli tarkoitus hypätä kaksi hyppyä, mutta toinen jäi välistä kun koira ampui jo putkeen. Samaan ansaan meni moni muukin... Muuten ihan jees rata.







Tänään kisattiin kaksi starttia TSAU:lla, tuomarina Jarmo Jämsä. Huomattavasti oli kinkkisemmät radat. Ekalla radalla rupesin hosumaan ja koira hosui ja sehä tarkoittaa, että rimat lentää... Saldoksi 15 rv. Jos jotain hyvää yrittää kaivaa, niin koira osui kepeille oikein, vaikka vähän kulmaa pelkäsin ja käännökset oli suht ok.







Toka rata menikin sitten ihan käteen. Puomin jälkeistä kohtaa arvoin pitkään rataantutustumisen jälkeen, että miten sen ohjaisi ja päädyin tekemään persjätön yhdellä hypyllä. No enhän mä sitten uskaltanutkaan sitä tehdä vaan jäädyin täysin ja koira ampui putkeen. Ja sen jälkeen ei saatu pakkaa enää kasaan. TSAU:lla tulee tehtyä näköjään näitä ääliöratoja. Viimeksi syyskuussa piirinmestiksissä ja nyt taas. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti