1.11.2010

Raksakrapula

Nyt ollaan puolitoista viikkoa totuteltu asumaan korvessa ja vietetty huilia rakentamisen suhteen. Ei vaan jaksa. Ja toisaalta kun en enää ei ole kiire, niin kai sitä voi vähän relatakkin.

Viime viikonloppuna sentään sen verran ryhdistäydyttiin, että tiskikone saatiin paikalleen. On sekin homma, kun eihän se niin yksinkertaista ole, että koneen vaan tuuppaisi kohdalleen vaan pitää säätää, kääntää, porata ja ruuvata... Mutta siellä se nyt on ja ovikin on paikallaan. Naantalissa me ei koko viitenä vuotena muuten saatu aikaiseksi laittaa sitä tiskikonetta loppuun asti, vaan se oli sen verran matalana, että yläreunan ja tason väliin jäi viitisen senttiä tyhjää ja aina jos meni tiskikoneen ollessa täynnä, vetämään yläkorin ulos, kippasi kone sen muutaman sentin nenälleen, mitä siellä oli ilmavaraa... Ei siis mahtunut kaatumaan asti, mutta aina kellahtamaan... No täällä ollaan sentään edistytty jo pidemmälle ;)

Sokkelit oli kanssa ajatus laittaa keittiöön, mutta se jäi, kun sokkelit oli liian matalat... Saas nähdä kuinka taas homman selvittely sujuu ystävämme keittiökauppiaan kanssa, joka ei taida asiakaspalvelua. Valmiiksi jo ärsyttää ajatus ottaa yhteyttä sinne.

Tänään käväsi LVI-kaveri ja nyt saatiin pyykkikone ja tiskikone kytkettyä, vessan käsisuihkulle pidempi letku, että yltää pytylle asti ja kuraeteisen altaaseen viemäri. Vielä kun haen juoksuputken hanaan ja ruuvataan se sekä letku paikalleen, pääsee käyttämään kurasyöppöä. Voi Kami-parka....

Huomenna tai ke saadaan toivottavasti makuuhuoneen ja kuraeteisen Sovella-kokoonpanot noutaa niin saisi vähän jotain kamoja paikalleen. Ja sähkäri olisi kiva saada taas paikalle, että saisi mm. lisää pistorasioita käyttöön, terassin ulkovalot ja datayhteydet. Ulkovalot olisi kova sana, kun aamuisin ei näe missä on terassin rappuset ja datayhteydet, kun ADSL kytketään pian ja se olisi 8 megan nopeutena aika kova edistys mokkula-elämään, joka täällä korvessa tarjoaa huiman 100 KBit/s keskinopeuden...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti