29.6.2011

Käpytokoa ja helleaksaa

Maanantaina tokoiltiin Raisiossa Millan ja Niiskun & Watin kanssa. Kami sai tehdä hyppynoutoa, ruutua ja käpytunnaria.

Hyppynoudosta en muista onko sitä aiemmin tehty. Ehkä viime kesänä kerran. Mutta se oli ihan pro. Muutaman kerran otin ihan koko liikkeen (ja se on kisavalmis) ja sitten laitettiin kapulaa vähän vinoon, mutta silti tuli palautus hypyn kautta. Hyvä hyvä.

Ruutuun mentiin taas superlaiskasti. Vissiin lämmin sää ja juhannuksen riennot painoi jaloissa eikä huvittanut ampua reippaasti menemään. Meni se aina ruutuun kuitenkin. Milla palkkasi ruudun takaa, ettei aina kyttäisi sitä palkkaa multa. Varsinkaan ennen ruutuun menoa...

Tunnaria olen tehnyt metsässä kävyillä moneen kertaan ja aina on noussut se oikea käpy. Nyt koitin siirtää käpytunnaria kentälle, mutta sepä sekoittikin heti koiraa. Yritti nostella vääriä :( Lopulta sain muutaman oikean nousemaan, tätä täytyy jatkaa nyt kävyillä kentällä.

Led teki taas muutaman luoksetulon ja sai palkkaa kontaktissa kävelystä, kun Milla käveli koiransa kanssa häiriönä lähistöllä. Lopuksi käytiin lenkillä koko porukalla, Led osasi jopa olla härkkimättä bortsutyttöjä liikaa.

Eilen aksailtiin helteessä. Meille tuotti taas tuskaa takaakierrot kolmella vierekkäisellä hypyllä. Ne ei vaan suju meiltä! Ja koirakin väsy niin nopeesti, kun oli kuumakuuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti