6.6.2011

Kesäpäivä koiratreffailun merkeissä


Eilen vietettiin ihana lämmin kesäpäivä Oripäässä Eevan ja Roopen luona. Taina tuli paikalle Kiistan ja Maus-pennun kanssa ja Eevalla ja Roopellahan on Ytyn ja Xenan lisäksi Ledin ikäinen shelttipentu Nooti. Eli meillä oli "vanha tuttu" kolmivuotiaiden kopla Kami, Yty ja Kiista:


sekä penturallittelua kakaroiden kanssa :D


Ensiksi käytiin tokoilemassa läheisellä kentällä. Kamilla syttyi ruutulamppu! Se kipitteli ruutuun itseksensäkin aina silmän välttäessä. Ehkä tämä tarkoittaa, että se oikeasti alkais hahmottaa homman. Liikkeestä istumisia tein kanssa, ne on aavistuksen hitaita. Kami on selvästi pikkasen epävarma, että onko tekemässä oikein. Teki kuitenkin joka kerta istumisen eikä arponut muita asentoja. Kyllä se siitä. Paikallamakuu otettiin kanssa, Kami vetää helposti lonkalleen, mutta mä olen laiska enkä jaksa puuttua siihen. Ei vaihtele kuitenkaan lonkalta toiselle, mutta vinoonhan se menee.

Led teki pari luoksetuloharjotusta ja perusasentoa imutuksella.

Tokon jälkeen mentiin ihanalle lammelle uittamaan koiria. Aikuiset pääsi ensiksi ja kaikki ui ihan innoissaan. Pennut veti omalla vuorollaan vaan rallia ja painia, eivätkä edes huomanneet lampea.

Ja kun koirat oli väsytetty, siirryttiin grillin antimien pariin, kyllä oli muuten makoisaa!

Led oli vielä tänä aamunakin ihan väsynyt. Ei jaksanut roikkua Kamissa ollenkaan, änki vaan koko ajan kylkeen nukkumaan, mihin tahansa Kami paikkaa vaihtoikin. Ällöttävän söpöä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti