17.6.2011

Rokotukset sun muut

No onpas tämä nyt kun ei tahdo enää koneelle rauhassa ehtiä...

Maanantaina pojat kävi rokotuksilla. Led oli reipas ja iloinen, Kami olisi halunnut vajota maan alle... Painoa pojista pienemmällä oli 7,6 kg ja isommalla 23 kg. Kamin paino on siis noussut, mutta ei se näytä mun mielestä lihonneen, kylkiluutkin näkyy? Molemmat saivat rokotukset, lisäksi Kamilta otettiin verinäyte rabies vasta-aineiden toteamista varten ja tuli siitä pyydettyä kives- & hammastodistuskin, josko joskus paimennuskisoihineksyttäis  ja perusrata-tunnusta lähettäis yrittämään.

Aksaamaan Kami pääsi Nooran treeneihin. Asennettiin jarruja. Jotenkin musta tuntuu, että alan toistaa itseäni... Ihme, ettei ne tällä hokemisella parane!

Eilen paimennettiin. Nyt pidin huolen, että käskyjä totellaan ja hyvin meni taas. Tehtiin kuljetusta ja häkitystä sekä hakuja toisiltamme. Hautkin oli vähän paremmalla mallilla kuin aiemmin. Toivon pilkahdus...

Nyt on kotona hiljasta, kun Led dumpattiin anopin hoteisiin mökille. Me lähetäänkin Kamin kanssa huomenna aamulla viiden aikaan kohti Nastolaa ja agilityn sm-kisoja. Edustamme SBCAK-joukkuetta, saas nähdä kuinka käy! :D




Kennelleiri-postaukseen tuli lisättyä kanssa kaksi videota. Olipas kiva pitkästä aikaa nähdä vdeolta omia treenejä kisaratojen sijaan. Jopa tykkäsin näkemästäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti