20.7.2011

Ahkeraa lomailua

Tää lomailu mitään laiskottelua ole! Eilen Lasse vaihto katolta rikkinäiset tiilet ehjiin, mä maalailin lautoja etuterassiin kattoon ja pihaakin siivottiin. Lisäksi tuli tehtyä kantterellipiirakkaa (kanttarellejä on "meidän" metässä nyt ihan törkeesti) ja aksailtua Saijan ja Nipin seurassa. Tänään maalattiin lisää lautoja, Siivottiin (isomman kerran) ja aksattiin.

Takaterassin kattoon saatiin laudat ammuttua pari päivää sitten:Ja talon päätyyn kaivettiin ja tasattiin paikka puuvajalle/varastolle. Kyseisen kompleksin elementtien PITI saapua heinäkuun ekalla viikolla, mutta eipä ole vieläkään näkynyt. MUR! No paikka sille on valmiina. Sitten joskus kun palaset saapuu...

 

Eilen aksailtiin siis Saijan ja Nipin kanssa. Hallissa oli aika lämmin. Tehtiin lyhyttä radan pätkää, jossa piti välillä vähän kääntää koiraa. Ja ne käännökset oli vaikeita! Mutta tuli sieltä jotain hyvää pätkääkin. Ledi oli hallissa riekkumassa Nipin ja Kamin suoritusten ajan, joten ei se sitten oikein jaksanut itse enää mitään järkevää tehdä. Ja illalla totesin yhden ylähampaan heiluvankin, joten kai se vaisumpi leikkiminen oli osittain siitäkin kiinni.

Tänään Kami treenasi viikkotreeneissä. Tiina oli tehnyt haastavan radan, mutta piru kun Kami teki hienosti! Piti oikein lopettaa lyhyeen, kun meni niin makeesti :D Ledi kävi hallissa vähän leikkimässä, ei tosin kunnon repimisleikkiä, ja kierteli muutamat siivekkeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti