20.7.2011

Tokot

Tänään oli taas Kamin toko ja Ledin pentukurssi.

Tokossa tehtiin alkuun paikallamakuu ja istuminen. Ennen paikallamakuuta tuli paarma kiusaamaan Kamia ja ne häiritsee sitä välillä kovasti. Pitää vaan tuijottaa arseaan... Jäi lonkalleen ja valahti vielä enempi, kun Kaisa kulki häiriköimässä. En viitsinyt lähteä korjaamaan, kun en ole aiemminkaan lonkkailuun puuttunut, me mennään tällä tyylillä... Paikalla istuminen (eka kerta) ihan ok, jäin näkyville ja kävin pari kertaa välipalkkaamassa.

Treenin teemana oli luoksetulot. Ensiksi tehtiin monta läpijuoksua ja sitten yksi seisomaan pysäytys. Eka venyi niin, ettei palkkaa herunut, uusi yritys oli suht hyvä. Ja sitten taas läpijuoksuja. Oli aika kuuma kentällä ja koira vähän löysä koko treenin ajan.

Ledin pentukurssilla tehtiin ensiksi kontaktista palkkailua keskittyen palkan paikkaan. Palkattiin silloin, kun koira oli lapa kiinni vasemmassa jalassa ja suora. Ledi oli hyvin messissä.

Lisäksi tehtiin seisomista (liikkeestä pysähtymistä). Hyvin hokasi Ledi liikkeen ja pönötti tassut maassa :) Ja loppuun muiden koirien ohittelua, palkka taas kontaktista siinä oikeassa paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti